Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, 31 Μαρτίου: Λέοντες, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα μηνύματά σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 31 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο λέγεται ιδιωτικότητα, Κριέ, και αυτός είναι επειδή υπάρχει μια στιγμή και ένα μέρος που πρέπει να κρατήσετε μερικά πράγματα μυστικά. Η σκέψη σας μπορεί να μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Περάστε μερικές στιγμές κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της ημέρας στοχαζόμενοι το μέλλον. Γράψτε τις ιδέες σας και προγραμματίστε μια ημερομηνία με τον εαυτό σας για να συνεχίσετε και να κάνετε σχέδια.

Ταύρος

Η βαθιά θεραπεία είναι εδώ για εσάς, Ταύρε αν επιλέξετε να την πάρετε. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μνησικακίες που έχετε κρατήσει συναισθηματικά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τις αφήσετε να φύγουν. Ίσως χωρίς να το καταλάβετε, νιώσατε ότι ο θυμός ήταν μια ενδυναμωτική πηγή ενέργειας για να περάσετε μια σκοτεινή στιγμή. Αυτό το συναίσθημα δεν έχει πλέον καμία χρήση για εσάς και σήμερα. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να το αντικαταστήσετε με ένα πιο παραγωγικό συναίσθημα: αγάπη για τον εαυτό σας και συγχώρεση.

Δίδυμοι

Απομακρυνθείτε από τη σύγχυση, Δίδυμοι. Η σαφήνεια που επιθυμούσατε και χρειάζεστε είναι εδώ. Φαίνεται ότι υπάρχει ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση ή μια συνεργασία που δεν είναι απαραίτητα λάθος, αλλά είναι λίγο περίπλοκη. Είναι μια τέλεια μέρα για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, όπως να κάνετε προσωπικές δουλειές, να οργανωθείτε και να μάθετε τι θέλετε να κάνετε τον Απρίλιο.

Καρκίνος

Μειώστε τη δουλειά. Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Έχετε πολλά σημαντικά έργα. Ωστόσο, όταν κατανέμετε την ενέργειά σας, έχει κόστος. Η ποιότητα της εργασίας σας μπορεί να υποφέρει. Προγραμματίστε μερικά διαλείμματα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ανεφοδιαστεί με καύσιμα και να ανανεώσει το πνεύμα σας.

Λέων

Όλοι χρειάζονται έναν φίλο που είναι εκεί με μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά και θετικά λόγια που ανεβάζουν το πνεύμα. Σήμερα, Λέων, είσαι αυτό το άτομο στη ζωή κάποιου. Η ευγενική και αισιόδοξη στάση σας ανυψώνει ένα άτομο που νιώθει πεσμένος και απογοητευμένος. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα μηνύματά σας σήμερα, καθώς θα μπορούσατε να λάβετε μια κλήση από ένα άτομο που θα λατρέψει να σας μιλήσει.

Παρθένος

Επιτέλους τελείωσε και τώρα είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα αγάπη στη ζωή σας. Ίσως δεν ψάχνετε για κάτι που θα είναι μακροπρόθεσμο ή για πάντα. Ίσως τώρα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε από την αρχή. Βγάλτε τα αισθήματά σας έξω επιστρέφοντας σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Ή καλύτερα, ζητήστε από φίλους να σας συστήσουν κάποιον που έχουν ήδη στο ραντάρ τους. Δώστε την αγάπη για άλλη μια φορά και δείτε πώς νιώθετε.

Ζυγός

Η δημιουργία και η διατήρηση μιας οικογένειας και του σπιτιού είναι πολλή δουλειά. Ίσως αναρωτιέστε γιατί ενοχλήσατε καθόλου. Σήμερα μπορεί να είναι μια μέρα που θέλεις να κάνεις κάτι άλλο. Ωστόσο, είστε τόσο κοντά στη στροφή της γωνίας. Οι προκλήσεις αυτής της ημέρας θα είναι το θεμέλιο των ευλογιών σας αύριο. Μείνε στο όνειρό σου και συνέχισε να προσπαθείς.

Σκορπιός

Είσαι μια σκληρά εργαζόμενη ψυχή, Σκορπιέ, αλλά ακόμα και ένα άτομο τόσο σούπερ και αποφασιστικό όσο εσύ, μπορεί να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο από ό,τι κάνεις. Αυτή η μέρα φέρνει μια προειδοποίηση και μια καλή συμβουλή: σταματήστε και φροντίστε τον εαυτό σας. Απολαύστε ένα γεύμα εάν τρώτε σε πακέτο όλη την εβδομάδα. Πηγαίνετε μια βόλτα με έναν φίλο, αν έχετε περιορίσει τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Ένα μικρό διάλειμμα δεν σημαίνει ότι χάνεις χρόνο. Θα σας κάνει έναν κόσμο καλό.

Τοξότης

Γνώρισε τον εαυτό σου, Τοξότη. Όταν γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, διευκολύνει πολύ τη σύνδεση με τους άλλους σε ένα βαθιά πνευματικό επίπεδο. Εάν έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό ή ψυχικό, ενδώστε σε εκείνη τη στιγμή. Παίζω. Δες μια ταινία. Κάντε τέχνη ή χειροτεχνία. Ζωγραφίστε ή χορέψτε. Βρείτε χρόνο για να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει πιο άνετος με το δικό σας δέρμα.

Αιγόκερως

Αντίο μοναξιά. Αν και το να ξοδεύετε χρόνο μόνοι σας ήταν παραγωγικό, δεν είναι επίσης υγιές μακροπρόθεσμα. Αυτή η μέρα υπόσχεται να ανοίξει πόρτες ευκαιριών για εσάς μέσω θετικών και υγιών συνδέσεων. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε δια βίου φίλους, τόσο επαγγελματικούς όσο και προσωπικούς. Το πρώτο βήμα; Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και αρχίστε να κάνετε μικρά πράγματα για να σας βάλουν στο σωστό σενάριο για να συναντήσετε άλλους, όπως στο διαδίκτυο, στο γραφείο ή με άτομα στην κοινότητά σας.

Υδροχόος

Είναι τόσο ωραίο όταν δεν χρειάζεται να πεις πολλά και οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου για το ποιος είσαι και τι έχεις πετύχει. Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε σε αυτή την όμορφη θέση σεβασμού ανάμεσα σε φίλους, συναδέλφους, αφεντικά και οικογένεια. Απολαύστε το. Μοιραστείτε τη γνώση όταν είναι δυνατόν και αναδείξτε τις αστρικές ηγετικές σας ικανότητες.

Ιχθύες

Το να είσαι στην κορυφή μπορεί να είναι ένα μοναχικό μέρος. Μπορεί να το βρείτε πιο δύσκολο από ό,τι περιμένατε. Ο αυτοσεβασμός είναι κάτι που μαθαίνεις με τον καιρό. Η ηγεσία του πακέτου ή η ανάληψη πολλών ευθυνών μπορεί να νιώθεις λίγο απομονωμένος όταν είσαι τόσο επιτυχημένος. Μπορεί να σας αρέσει να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας. Προσκαλέστε κάποιον να συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι μέσω καθοδήγησης.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου