Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον Βόλο με τεσσάρα στη Κηφισιά

 


Ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του στη Super League έκανε σήμερα ο Βόλος, καθώς επικράτησε 4-1 επί της Κηφισιάς, ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και άφησε την ομάδα των βορείων προαστίων στο -3(25-22).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 3′ ο Κάμπα μετά από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση. Στο 11′, μάλιστα, ο Βόλος πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Γκαρσία έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκλάβσιτς.

Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση και στο 34′ μείωσε σε 2-1 με τον Οζέγκοβιτς να εκμεταλλεύεται την πάσα του Σάντος και να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά ο πορτιέρε του Βόλου, Κόβατς, νίκησε τους Μενέντες, Σναϊντερλάν και Οζέγκοβιτς.

Το ημίχρονο έκλεισε όπως άνοιξε. Με γκολ του Βόλου. Ο Λούκα γύρισε την μπάλα και ο Γκαρσία με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του Χρήστου Κόντη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι ευκαιρίες μειώθηκαν, ο Βόλος διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και στο 85′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με γκολ του Μωραϊτη.

Η Κηφισιά είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 4-2 αλλά ο εξαιρετικός Κόβατς έπιασε το πέναλτι του Οζέγκοβιτς ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Ντε Καμπς.

To τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Βόλου να πανηγυρίζουν αυτή την μεγάλη νίκη με 4-1.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου