Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Παραμένει στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας – Οι γιατροί είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι για την υγεία του, είπε η σύζυγός του


 Για τέταρτη μέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κι αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αφότου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η κατάσταση της υγείας του παραμένει η ίδια. Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν να γίνει ένα θαύμα και να επανέλθει γρήγορα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγός του, Κατερίνα.

«Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Δεν τον έχουν ξυπνήσει ακόμα, η οικογένεια είναι αισιόδοξη. Είναι ακόμα διασωληνωμένος. Αναμένουν ένα θαύμα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του, ενώ σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενημέρωσε το κοινό για την υγεία του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής: «Μίλησα πριν από λίγο με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, την Κατερίνα Κόκοτα. Μόλις βγήκε από το σημερινό επισκεπτήριο, τον είδε και οι γιατροί της είπαν ότι είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι. Αυτό την έκανε να είναι και η ίδια πιο αισιόδοξη, να μου λέει ότι “εμένα αυτό μου αρκεί και μαζί με την πίστη στον Θεό περιμένω τα καλύτερα”».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο που παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάσταση είναι σταθερή. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα, αυτό μου είπε η Κατερίνα Κόκοτα, όταν τη ρώτησα πότε θα τον ξυπνήσουν».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου