Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου: Δίδυμοι, αντιμετωπίστε τις ανασφάλειές σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ενδέχεται να νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο και να περάσετε την ημέρα σας με πράγματα που σας φέρνουν άνεση και σας δημιουργούν την αίσθηση του ανήκειν. Είναι η τέλεια στιγμή να συνδεθείτε με την πλευρά σας που έχει να κάνει με την φροντίδα των άλλων και να δημιουργήσετε έναν χώρο για να αποσυμπιεστείτε, χωρίς να κρίνετε τον εαυτό σας για τα συναισθήματά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για να το κάνετε πιο άνετο και φιλόξενο, ώστε να χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα. Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην αίσθηση της ηρεμίας και της γαλήνης σας.

Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκαλύψετε βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να αποσπαστεί η προσοχή σας από τον έξω κόσμο. Εάν είχατε πρόσφατα ένα φορτωμένο πρόγραμμα, τώρα είναι μια απίστευτη ευκαιρία να ηρεμήσετε και να μειώσετε την φλυαρία στο μυαλό σας, δίνοντας χώρο και χρόνο για ηρεμία. Βάλτε το τηλέφωνό σας σε σιωπηλή λειτουργία και μην νιώσετε ενοχές για την απόρριψη προσκλήσεων για εξωτερικές δραστηριότητες. Για να είστε παρόντες με τους άλλους, πρέπει πρώτα να είστε παρόντες με τον εαυτό σας και να φροντίσετε τις ανάγκες σας.

Δίδυμοι

Διοχετεύστε τα συναισθήματά σας σε μια δημιουργική δραστηριότητα ή κρατήστε ημερολόγιο για να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, αλλά να είστε ανοιχτοί στο να λάβετε υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σας.

Αν φοβάστε να έρθετε πιο κοντά με άλλους, αυτή είναι μια καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε αυτές τις ανασφάλειες. Ίσως δεν έχετε θρηνήσει πλήρως έναν παλιό χωρισμό που σας εμποδίζει να μοιραστείτε την καρδιά σας με άλλους. Επιδιώξτε την αυτοκριτική ενώ γράφετε στο ημερολόγιο σας και αποτυπώστε οτιδήποτε σας έρχεται στο μυαλό.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια στιγμή να είστε πολύ τρυφεροί με τον εαυτό σας και να απολαύσετε τις πολυτέλειες της απλότητας. Αν έχετε σημειώσει μια συνταγή και δεν έχετε προλάβει να την εκτελέσετε ακόμα, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να ετοιμάσετε ένα γεύμα γεμάτο αγάπη για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε στη διαδικασία – αφιερώστε χρόνο. Ο τρόπος που μαγειρεύουμε ένα γεύμα αντικατοπτρίζει την υπομονή που έχουμε με τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Πώς μπορείτε να αφομοιώσετε σήμερα την τέχνη της επιβράδυνσης;

Λέων

Ίσως σκέφτεστε αρκετά ανθρώπους από το παρελθόν που άφησαν ένα αποτύπωμα στην καρδιά σας. Η οικογένεια μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα για εσάς σήμερα, και ίσως να σκεφτείτε τι σημαίνει να «επιλέξετε» τη δική σας. Η οικογένεια δεν είναι απλά οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε συγγένεια εξ αίματος, είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας στους οποίους ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε και να στηριζόμαστε.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, «Τι σημαίνει οικογένεια για μένα; Πώς έχουν διαμορφώσει οι εμπειρίες και οι σχέσεις μου τον ορισμό της οικογένειας και με ποιους τρόπους νιώθω συνδεδεμένος ή αποκομμένος από την έννοια της οικογένειας»;

Παρθένος

Είναι μια υπέροχη μέρα να συνειδητοποιήσετε πώς τα οράματά σας δεν είναι απλώς φαντασιώσεις – είναι όνειρα που μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα. Αυτές οι ενέργειες μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πόδια σας στη γη, ενώ η καρδιά σας θα χτυπάει με πάθος και έμπνευση, βοηθώντας σας να μείνετε σταθεροί στην επιδίωξή τους. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, και το ταξίδι για να φτάσετε εκεί είναι στην πραγματικότητα το πιο διασκεδαστικό και σημαντικό κομμάτι.

Ζυγός

Αν έχετε αναλύσει υπερβολικά τις επαγγελματικές σας κινήσεις πρόσφατα, αυτές οι κοσμικές ενέργειες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αποδεχτείτε το σημείο που βρίσκεστε, χωρίς να σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να είστε αλλού. Μερικές φορές, η λαχτάρα μας να είμαστε κάπου αλλού από εκεί που βρισκόμαστε είναι αυτό που προκαλεί πόνο και απελπισία. Ρωτήστε τον εαυτό σας, «Ποιες πτυχές της τρέχουσας κατάστασής μου μπορώ να εκτιμήσω και να αποδεχτώ πλήρως για να νιώθω πιο σταθερός και ολοκληρωμένος;»

Σκορπιός

Σήμερα, ίσως κάνετε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην τράπεζα των αναμνήσεών σας. Αυτό το εσωτερικό ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσα έχετε ξεπεράσει, κάνοντάς σας να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο το σημείο όπου βρίσκεστε. Μερικές φορές, η επανεξέταση του παρελθόντος μπορεί να μας βοηθήσει να αποφασίσουμε πού να πάμε στη συνέχεια. Ίσως μπορείτε να γράψετε στο ημερολόγιό σας, «Με ποιους τρόπους οι παλιές μου προκλήσεις συνέβαλαν στην προσωπική μου ανάπτυξη, και πώς μπορώ να αξιοποιήσω αυτή την ανάπτυξη για να θέσω πιο συνειδητούς στόχους για το μέλλον μου;»

Τοξότης

Κάποιες σχέσεις σας μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε σαν να κολυμπάτε στα βάθη, και ορισμένες συζητήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βαθύ διάλογο που θα φέρει ανακούφιση σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάτι στην καρδιά σας που αισθάνεστε ότι πρέπει να πείτε, ίσως νιώσετε αρκετά ανοιχτοί να το πείτε τώρα χωρίς δισταγμό. Η ευαισθησία σας είναι μια υπερδύναμη και θα μπορούσε να φέρει τις σχέσεις σας σε νέα επίπεδα άνεσης.

Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βιώσατε ευχαρίστηση; Καθώς μεγαλώνουμε και αλλάζουμε, μπορεί να αλλάξουν και οι προτιμήσεις μας. Αν δεν ξέρετε τι σας ευχαριστεί όπως παλιά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε, να πειραματιστείτε και να συνδεθείτε με τις αισθήσεις σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να αναρωτηθείτε τι σημαίνει να ορίσετε την αρχή της ευχαρίστησής σας. Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας δώσει πλήρη και διαρκή ευδαιμονία.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να τακτοποιήσετε τη λίστα των εκκρεμοτήτων σας με περισσότερη υπομονή και αργό ρυθμό, έτσι ώστε να μην μοιάζει με αγγαρεία. Όσο περισσότερο αφοσιώνεστε σε πράγματα στη ζωή σας που χρειάζονται κάποια γενική συντήρηση – όπως το καθάρισμα των χαλιών σας ή το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας – τόσο πιο ανάλαφροι και καλύτεροι θα αισθάνεστε όταν τα κάνετε.

Ιχθύες

Κλείσε ένα ραντεβού, στείλε ένα αστείο μήνυμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, και πήγαινε να κάνεις ένα νέο χτένισμα. Σήμερα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, και αν όχι, φτιάξε μια λίστα που μπορεί να σε βοηθήσει να μπεις στο σωστό mood για να αισθανθείς ανανεωμένος.

Μπορούμε να καλλιεργήσουμε αυτό το εσωτερικό συναίσθημα για τον εαυτό μας δημιουργώντας τα δικά μας τελετουργικά (πχ ένα απολαυστικό μπάνιο) που μας κάνουν να λάμπουμε από μέσα προς τα έξω.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου