Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Κερατσίνι: Κρατείται ο σύντροφος της 38χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα – «Η γυναίκα ήταν μονίμως μελανιασμένη»


 Μυστήριο παραμένει πίσω από τον θάνατο της 38χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι, το πρωί της Παρασκευής (28/6). Δίπλα της, μάλιστα, ήταν και ο σύντροφός της, ο οποίος και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η γυναίκα μαζί με την σύντροφό της επέστρεψαν αργά, σχεδόν ξημερώματα στο σπίτι. Εκεί, συνάντησαν τους γονείς του άνδρα, οι οποίοι είδαν και τους δύο χτυπημένους. Οι ίδιοι, φέρονται να υποστήριξαν ότι μάλωσαν νωρίτερα με μια ομάδα Ρομά.

Η κοπέλα το πρωί που ξύπνησε ένιωθε ιδιαίτερη αδιαθεσία και έτσι κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Στο μεταξύ, όμως, η γυναίκα κατέληξε και ακολούθως στο σημείο μετέβη η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, που ανέφερε το MEGA, η γυναίκα είχε μώλωπες και εκδορές και δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

«Η γυναίκα ήταν μονίμως μελανιασμένη»

Γείτονες στην οδό Αγίου Παντελεήμονος, στο Κερατσίνι, αναφέρουν στο MEGA ότι το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά. Είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία ενώ η γυναίκα ήταν μονίμως χτυπημένη.

«Την εβδομάδα μία φορά ερχόταν η αστυνομία. Μελανιασμένη μονίμως αλλά αυτή τον κάλυπτε, έλεγε ‘’είναι άνδρας μου, κάναμε φασαρία’’ αυτός έλεγε ‘’γυναίκα μου είναι δεν μπορούμε να τσακωθούμε;’’. Δεν μπορούσε η αστυνομία να κάνει κάτι», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν τοξικομανείς και είχαν κάνει φυλακή για ναρκωτικά. Καταθέσεις παίρνουν οι αστυνομικοί και από τους γονείς του συντρόφου του θύματος που έμεναν στο σπίτι.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου της γυναίκας

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου