Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Δηλητηριώδες φίδι βρέθηκε στο κρεβάτι παιδιού – Είχε κρυφτεί στα λούτρινα κουκλάκια

 


Ένα δηλητηριώδες φίδι πιάστηκε να κοιμάται στο κρεβάτι ενός παιδιού στο σπίτι της οικογένειας στην Αυστραλία, καθώς προσπαθούσε να καμουφλαριστεί με τα λούτρινα ζωάκια. Τα πλάνα προκαλούν σοκ.

Ένας επαγγελματίας κλήθηκε στο σημείο για να πιάσει το μαύρο φίδι το πρωί της Κυριακής στην πόλη Jimboomba. Το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από την εταιρεία Snake Catchers Brisbane & Gold Coast, δείχνει τον Bryce Lockett να σκύβει πάνω από το κρεβάτι, να απομακρύνει ένα παιχνίδι αγκαλιάς και να μαζεύει το μεσαίου μεγέθους φίδι πιάνοντάς το από την ουρά του.

Τα μαύρα φίδια με κόκκινη κοιλιά εμφανίζονται ως επί το πλείστον στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας και – αν και δηλητηριώδη – είναι συνήθως ντροπαλά, μόνο όταν παρενοχλούνται επιτίθενται, σύμφωνα με το Αυστραλιανό Μουσείο.

Τα συμπτώματα από ένα δάγκωμα μαύρου φιδιού με κόκκινη κοιλιά μπορεί να περιλαμβάνουν πρήξιμο στο σημείο του δαγκώματος, εφίδρωση, μυϊκό πόνο, έμετο και διάρροια, σύμφωνα με το μουσείο. «Πολλά θύματα δαγκώματος εμφανίζουν μόνο ήπια ή αμελητέα συμπτώματα, ωστόσο, ορισμένα καταλήγουν επίσης να νοσηλεύονται», σημειώνεται αν και ένα δάγκωμα σπάνια οδηγεί σε θάνατο.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου