Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στη Μύκονο


Μια αξέχαστη βραδιά χάρισε η Ελένη Φουρέιρα σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο στο Lio Mykonos.

Mε εντυπωσιακή εμφάνιση, η σταρ της ποπ σκηνής Ελένη Φουρέιρα,  παρουσίασε ένα εκρηκτικό show και κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες.

Ανάμεσα στους θεατές που την απόλαυσαν διακρίναμε τους πρώην Survivors Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελευθερία Ελευθερίου.

Ήταν η δεύτερη φορά που η 37χρονη ερμηνεύτρια τραγούδησε στο Lio, ένα από τα πιο glamourous εστιατόρια του κόσμου που προσθέτει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή νότα στην νυχτερινή διασκέδαση του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η πρώτη ήταν το 2022, ενώ πέρυσι το live της ακυρώθηκε λόγω καιρού.

Καλοκαιρινή περιοδεία για την Ελένη Φουρέιρα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία κέρδισε το βραβείο Best Performer στα φετινά Μad Video Music Awards, ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της από το PAOK Sports Arena της Θεσσαλονίκης στις 26 Ιουνίου.

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί σε μεγάλα θέατρα και στάδια σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας στους θαυμαστές της τη δυνατότητα να την απολαύσουν από κοντά ζωντανά.

Η αποθέωση για την Ελένη Φουρέιρα από το BBC

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η ποπ τραγουδίστρια ξεσήκωσε το διεθνές κοινό με την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.

Η εμφάνισή της ήταν τόσο εκρηκτική που το BBC την αποθέωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας και έκλεψε αβίαστα τις εντυπώσεις με τη σκηνική παρουσία και την ενέργειά της.

Μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό act, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Fuego», ένα κομμάτι που είχε χαρίσει στην Κύπρο τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018.

Η ξεχωριστή διασκευή με την εκρηκτική χορογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη, με το BBC να αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της.

«Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη φωτιά στη Eurovision» έγραψε χαρακτηριστικά το BBC σε ένα ποστ στο Instagram που συνοδεύεται από ένα μικρό απόσπασμα με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή.

Ειδήσεις Σήμερα:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου