Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Π. Γερουλάνος: Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική ομάδα – Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος όταν ανοίξει η διαδικασία

 


Την εκτίμηση ότι «χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη», εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, ενώ δήλωσε ότι η ονοματολογία αυτή τη στιγμή δεν κάνει καλό και επεσήμανε πως, όταν θα ανοίξει η σχετική διαδικασία, θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος.

«Όποιος αυτή τη στιγμή προτάσσει το όνομά του πάνω από τις αλλαγές, δείχνει να μην καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα, Παρασκευή, το πρωί.

Ο κ. Γερουλάνος επεσήμανε ότι τα ονόματα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι όταν αρχίσει η σχετική διαδικασία και όχι τώρα. «Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το κάνω από σεμνοτυφία. Το κάνω γιατί αν χάσουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα τα οποία οφείλουμε να αλλάξουμε στο ΠΑΣΟΚ, τότε θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι έτσι» επεσήμανε.

«Να επικαιροποιήσουμε το σχέδιό μας»

Ο κ. Γερουλάνος στάθηκε επιπλέον στην ανάγκη επικαιροποίησης του σχεδίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Όπως είπε, «έχουμε καλές προτάσεις, αλλά δεν κουμπώνουν σε θέσεις, δεν κουμπώνουν σε όραμα. Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Την οργάνωση του κόμματος για να μπορέσουν αυτά τα μηνύματα να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, την επικοινωνία μας».

«Ήταν εφικτή η 2η θέση»

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, είπε ότι ήταν εφικτή η δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεδομένου ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ εμφάνισαν υποχώρηση στα ποσοστά τους.

«Χάσανε τα δύο μεγάλα κόμματα 1,5 εκατ. ψηφοφόρους. Από αυτό εμείς εισπράξαμε μόνο 60.000, δηλαδή μόνο το 4%. Από τους ανθρώπους δηλαδή που είπαν ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν με ικανοποιεί, το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύτηκε μόνο το 4%» σημείωσε μεταξύ άλλων.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου