Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Γιάννης Γκούμας στον Realfm 97,8: «Φαβορί για τον τίτλο στο Euro η Ισπανία»

 


Την Ισπανία χαρακτήρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024 ο Γιάννης Γκούμας, μιλώντας στον Realfm 97,8, τονίζοντας ότι παρακολουθούμε μια αμφίρροπη διοργάνωση.

«Δεν έχει ξεχωρίσει ακόμη κάποια ομάδα, όμως παρακολουθούμε παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον» υπογράμμισε ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, σημειώνοντας ότι: «δεν βλέπουμε και τα ποιοτικότερα ματς, αν εξαιρέσουμε την Ισπανία, η οποία για εμένα έχει κάνει δυο πολύ καλά παιχνίδια, στα οποία έχει δείξει την ανωτερότητα της».

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε και για την μέτρια εικόνα που βγάζει η Αγγλία, λέγοντας: «μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, σίγουρα δεν παίζουν καλά, σίγουρα δεν πείθουν, αλλά μετράει η κατάσταση που θα είναι στην συνέχεια. Μπορεί να μην παίζουν καλά και να τα καταφέρουν». Σχολίασε και την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον τραυματισμό του στην μύτη, τονίζοντας: «δεν είναι ότι καλύτερο για την Γαλλία να μην παίζει ο Εμπαπέ, όμως έχουν παίκτες που μπορεί να αναπληρώσουν το κενό που προκύπτει».

Χαρακτήρισε την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ως την καλύτερη λύση. «Με την έλευση του η εθνική ομάδα θα βρεθεί σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση» υπογράμμισε ο παλαίμαχος άσσος και νυν προπονητής, μιλώντας στην εκπομπή Real sports και στους Δημήτρη Σταυρακάκη και Νίκο Μπουζέα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου