Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ESG Shipping Awards 2023: Παράταση υποψηφιοτήτων έως 24 Μαρτίου

 


Η Κριτική Επιτροπή των ESG Shipping Awards αποφάσισε να παρατείνει την περίοδο υποβολής υποψηφιοτήτων με νέα καταληκτική ημερομηνία την 24η Μαρτίου 2023 και στόχο την ομαλότερη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Δυνατότητα υποβολής (χωρίς κόστος) για περισσότερες από μία δράση τους (για το 2022 ή μέχρι την ημερομηνία υποβολής) έχουν όλες οι εταιρείες και οι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ναυτιλίας στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου.

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν και εταιρείες των οποίων η έδρα είναι εκτός Ελλάδος, αλλά διατηρούν υποκατάστημα και εντός ελληνικής επικράτειας και δραστηριοποιούνται επίσης στη ναυτιλία.

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων είναι απολύτως εμπιστευτικοί και δεν κοινοποιούνται σε κανέναν εκτός από τους διοργανωτές και την Κριτική Επιτροπή.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα ESG Shipping Awards είναι μια αμιγώς ελληνική πρωτοβουλία, η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Τα βραβεία προσδίδουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όχι μόνον στους νικητές τίτλων, αλλά και στους τελικούς διεκδικητές (finalists), καθώς καταδεικνύουν στα εμπλεκόμενα μέρη τον θετικό αντίκτυπο των δράσεων των συγκεκριμένων εταιρειών/οργανισμών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης.

Οι κατηγορίες βραβείων είναι:

1. ESG Leader Award

2. Environment Leader Award

2.1. Climate Change Award

2.2. Biodiversity Award

2.3. Eco Efficiency Award

3. Social Leader Αward

3.1. Health & Safety Award

3.2. Community Contribution Award

3.3. People Award

4. Governance Leader Award

4.1. Diversity, Equality & Inclusion Award

4.2. Technology Award

4.3. Business Ethics Award

Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή, έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν/μειώσουν τις κατηγορίες των βραβείων ή ακόμη και να μετακινήσουν μια υποψηφιότητα σε άλλη κατηγορία από την υποβληθείσα με βάση τον αριθμό και το περιεχόμενο των υποψηφιοτήτων.

Για υποβολή υποψηφιοτήτων: Apply Now – esgshippingawards.com

Περισσότερες πληροφορίες για τα ESG Shipping Awards: https://esgshippingawards.com

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου