Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Λονδίνο: Κουκουλοφόροι αποφάσισαν να μονομαχήσουν με ματσέτες – Δείτε βίντεο


 Μια ιδιαίτερα τρομακτική στιγμή είχαν την… ατυχία να ζήσουν περαστικοί σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου στη Βρετανία. Δύο άνδρες έρχονται αντιμέτωποι κρατώντας ο καθένας από μια ματσέτα, το χαρακτηριστικό αφρικανικό μαχαίρι, σε μια μονομαχία που θύμισε άλλες εποχές.

Στο χαρακτηριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου φαίνονται οι δύο άνδρες, με τα μαχαίρια κρατώντας, να κάνουν βήματα προσπαθώντας να ζυγίσουν ο ένας τον άλλον για να βρουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να επιτεθούν.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΜΑΤΣΕΤΑ

ΜΑΤΣΕΤΑ

ΜΑΤΣΕΤΑ

Στο βίντεο ακούγονται και οι φωνές των περαστικών που ουσιαστικά τους παρακαλούν να σταματήσουν, θεωρώντας ότι θα γίνει κάποιο μεγάλο κακό.

Και οι δύο άνδρες έχουν τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ειδοποιήθηκε η τοπική Αστυνομία οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν προς ξεχωριστές κατευθύνσεις.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία του Λονδίνου έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά από όποιον ξέρει κάτι για την υπόθεση να προσέλθει για να καταθέσει.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλαπλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν χρήστη του Χ (πρώην Τουίτερ) να γράφει χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να ήρθε ισοπαλία».

Δείτε το βίντεο

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου