Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Λίαμ Πέιν: «Συμπεριφερόταν περίεργα και με πολλή ένταση» – Τι λέει η Αστυνομία για τις συνθήκες θανάτου του διάσημου τραγουδιστή


 Περίεργα και με πολλή ένταση συμπεριφερόταν ο Λίαμ Πέιν που χρειάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του συνοδευόμενος λίγο πριν πέσει από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Αυτό ισχυρίζεται ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση, ενώ οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι έλαβαν κλήση για περιστατικό που έκανε λόγο για άνδρα που συμπεριφερόταν επιθετικά ίσως λόγω χρήσης ουσιών ή κατανάλωσης αλκοόλ. Όπως αναφέρουν, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα τοπική ώρα άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 31χρόνος Πέιν ήταν πολύ επιθετικός στο λόμπι του ξενοδοχείου και μάλιστα έσπασε το λαπ τοπ του.

Δείτε σχετικό βίντεο

Η αστυνομία είχε λάβει κλήση από έναν εργαζόμενο στο ξενοδοχείο που ζητούσε επειγόντως βοήθεια με έναν μεθυσμένο επισκέπτη, σύμφωνα με ηχητικά στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση που ελήφθη από το Υπουργείο Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες.

«Όταν έχει τις αισθήσεις του, καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και χρειαζόμαστε να στείλεις κάποιον», είπε ο εργαζόμενος.

Ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Alberto Crescenti είπε ότι ο Liam υπέστη «πολύ σοβαρά τραύματα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μια εσωτερική αυλή». «Επαληθεύσαμε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας το διαβατήριο που είχε», είπε.

Ο κ. Crescenti είπε στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin ότι «η ομάδα είδε ότι είχε ένα εμφανές κάταγμα στη βάση του κρανίου».

Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νεκροτομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Μη επαληθευμένες φωτογραφίες

Από την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο μη επαληθευμένες φωτογραφίες που ισχυρίζονται ότι ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Liam εντελώς σκουπίδια με μια εικόνα που δείχνει μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.

Χθες το βράδυ δακρυσμένοι θαυμαστές αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον καθώς συγκεντρώθηκαν και άναψαν κεριά έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε η σορός του Liam.

Μια γυναίκα μπορούσε να δει να κάθεται στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατά της.

Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές στην Αργεντινή «σχετικά με αναφορές για το θάνατο ενός Βρετανού».

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Dermot O’Leary είπε ότι ο θάνατος του Liam ήταν τα «χειρότερα νέα» όταν απέτισε φόρο τιμής στο αστέρι χθες το βράδυ.

Δίπλα σε μια φωτογραφία του O’Leary και του Payne που στέκονται μαζί στη σκηνή, έγραψε στο Instagram: «Τα χειρότερα νέα. Τον θυμάμαι ως 14χρονο να πηγαίνει στην ακρόαση στο X Factor και να μας ξετρυπώνει τραγουδώντας τον Sinatra. Απλώς του άρεσε να τραγουδάει.

«Ήταν πάντα χαρούμενος, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός».

Δείτε βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου