Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονική επίθεση απολυμένου υπαλλήλου στον εργοδότη του – Στόχευε την καρδιά του θύματος


Δολοφονική επίθεση με μαχαίρι πραγματοποίησε ένας άνδρας στο Παγκράτι με στόχο τον πρώην εργοδότη του, με αφορμή την απόλυσή του από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News, ο δράστης αρχικά πετά στο θύμα το κράνος μηχανής, το οποίο κρατούσε και στη συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο επιτίθεται στον πρώην εργοδότη του. Όπως αναφέρει το θύμα της επίθεσης ο απολυμένος υπάλληλος στόχευε στην καρδιά και τον λαιμό. Για καλή του τύχη ο εργοδότης τραυματίστηκε στο χέρι, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον δράστη.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο όταν κατάλαβε πως έρχεται η αστυνομία και επέστρεψε για να επιτεθεί στα σταθμευμένα αυτοκίνητα που ήταν έξω από την επιχείρηση, στα οποία έσκισε τα λάστιχα.

Είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία

Ο δράστης της επίθεσης έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2005 είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της αδερφής της πεθεράς του στο Χαϊδάρι.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και έμεινε στη φυλακή για 17 χρόνια. Αποφυλακίστηκε πριν από 2,5 χρόνια περίπου και στη συνέχεια μπήκε ξανά στη φυλακή για άλλο αδίκημα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου