Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Χάρτινες έδρες στην Premier League

 


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε γι΄ άλλη μία φορά φέτος πίσω στο σκορ αλλά έβγαλε αντίδραση και νίκησε την Μπρέντφορντ με 2-1, ενώ η Άστον Βίλα«καθάρισε» τη Φούλαμ στο Λονδίνο κι έπιασε στη 2η θέση Σίτι και Άρσεναλ, αλλά με αγώνα περισσότερο, όπως κι από τη Λίβερπουλ.

Στα έξι παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί έως τώρα το Σάββατο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League, είδαν τις έδρες πολύ αδύναμες στην Αγγλία, αφού στα τέσσερα απ΄ αυτά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές.

Για την Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα και το 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ (League Cup), αλλά και πρώτη μετά από τρία συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Λίγκα (μία ήττα, δύο ισοπαλίες).

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» η γηπεδούχος Φούλαμ προηγήθηκε απέναντι στην Άστον Βίλα με γκολ του Μεξικανού αρχισκόρερ της Ραούλ Χιμένες, αλλά οι «Χωριάτες» ισοφάρισαν άμεσα με τον Μόργκαν Ρότζερς.

Στο 26΄ ο τερματοφύλακας των «Βίλανς», Εμιλιάνο Μαρτίνες, απέκρουσε πέναλτι του Αντρέας Περέιρα διατηρώντας το παιχνίδι σε ισορροπία για να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους ο Όλι Γουότκινς στο 59΄ και να έρθει το 1-3 από το αυτογκόλ του Ίσσα Ντιοπ στο 69΄, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 64ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γιόαχιμ Άντερσεν των γηπεδούχων και στο 90΄+3 ο Τζέιντεν Φίλοτζιν, που είχε μπει αλλαγή στο 61΄ για την Βίλα.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 4-1 (36΄ Κουλουσέφσκι, 52΄ Μπισούμα, 55΄ αυτ. Αρεολά, 60΄ Σον – 18΄ Κούντους)
  • Φούλαμ-Άστον Βίλα 1-3 (5΄ Χιμένες – 9΄ Ρότζερς, 59΄ Γουάτκινς, 69΄ αυτ. Ντιόπ)
  • Ίπσουιτς-Έβερτον 0-2 (17΄ Εντιαγιέ, 40΄ Κιν)
  • Μάντσεστερ Γ.-Μπρέντφορντ 2-1 (47΄ Γκαρνάτσο, 62΄ Χόιλουντ – 45΄+5΄ Πίνοκ)
  • Νιούκαστλ-Μπράιτον 0-1 (35΄ Γουέλμπεκ)
  • Σαουθάμπτον-Λέστερ 2-3 (8΄ Άρτσερ, 28΄ Αρίμπο – 65΄ Μπουονανότε, 74΄ πέν. Βάρντι, 90΄+8 Τζ. Αγιού)
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου