Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο Ντοκουμέντο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία-Τουλαχιστον 75 νεκροί


Βίντεο Ντοκουμέντο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους στην Κολομβία-Τουλαχιστον 75 νεκροί - Κεντρική Εικόνα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι κολομβιανές αρχές 
Αεροσκάφος πτήσης τσάρτερ, στο οποίο επέβαιναν 81 άνθρωποι συνετρίβη στην Κολομβία.
Έξι είναι οι επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense της Βραζιλίας στην Κολομβία, όπως ανακοινώθηκε από επίσημη πηγή.

Όπως αναφέρει το Russia Today, έξι επιβάτες του αεροσκάφους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός.
Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δέκα επιζώντες.
Σύμφωνα με το AFP, που επικαλείται δηλώσεις αξιωματούχου, υπάρχουν πέντε επιζώντες, ενώ έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής 25 πτώματα από τα συντρίμμια. Ανάμεσα στους επιζώντες, τα ξένα media μεταδίδουν ότι είναι οι ποδοσφαιριστές: Alan Ruschel, Danilo και Jakson Follmann.

Ο Alan Ruschel, μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος σε τοπικό νοσοκομείο


Αυτός είναι ο Alan Ruschel

Ο Danilo


Ο Jakson Follmann



Συγκλονιστικό: Φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος, λίγο πριν το δυστύχημα
Οι αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρονικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου. Ωστόσο τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά. Πηγές κάνουν λόγο για άσχημες καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα. 

Στο μεταξύ τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Άλαν Ρουσέλ, αμυντικός της βραζιλιάνικης ομάδας Τσαπεκονένσε, η αποστολή της οποίας βρισκόταν στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ανάμεσα στους διασωθέντες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Άλαν Ρουσέλ έχει υποστεί δεκάδες κατάγματα.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου των αρχών, αναφέρεται ότι το αεροπλάνο μάλλον παρουσίασε βλάβη στα ηλεκτρικά, ενώ ο δήμαρχος της πόλης La Ceja, ο Elkin Ospina, δήλωσε ότι το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα, όπως αναφέρει η El Universo.


Το αεροσκάφος, το οποίο είχε απογειωθεί από τη Βολιβία, συνετρίβη νότια του αεροδρομίου της πόλης Μεντεγίν της Κολομβίας.

Μετέφερε μέλη της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε, η οποία θα λάμβανε μέρος στον τελικό του Copa Sudamerica, με αντίπαλο την ομάδα της Μεντεγίν, Ατλέτικο Νασιονάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο συνετρίβη σε ορεινή περιοχή έξω από την πόλη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα τοπική ώρα (07:00 ώρα) Ελλάδας.
Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία με 81 επιβαίνοντες - Πληροφορίες για 10 επιζώντες
Το αεροσκάφος φέρεται να έμεινε από καύσιμα.
Δυο ελικόπτερα έχουν ήδη «σηκωθεί» για να ερευνήσουν από αέρος την περιοχή και να αναζητήσουν επιζώντες.
Οι πρώτες εικόνες:

parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου