Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

FIBA Champions League: Ήττα στην Πολωνία για ΑΕΚ



Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά πλήρωσε την καθίζησή της στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου και έχασε στην Πολωνία από τη Ζιέλονα Γκόρα 78-75, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στον 5ο όμιλο του Champions League.
Η Ένωση μετρά πλέον τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες, ενώ το πολωνικό συγκρότημα έφτασε στις τρεις επιτυχίες, Με τον Ντίξον να κατευθύνει την ομάδα του αλλά και να σκοράρει (22 πόντοι), η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το τζάμπολ αλλά οι γηπεδούχοι έμεναν κοντά σκοράροντας... κατά ριπάς από τα 6,75 μέτρα, έχοντας 11/14 τρίποντα στο ημίχρονο!

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς προηγήθηκε στο 26΄ με 48-37, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκαν. Η Ζιέλονα Γκόρα πέρασε την μπάλα κοντά στο καλάθι, πέτυχε εύκολους πόντους και με επιμέρους σκορ 18-3 ξεκίνησε στην τελευταία περίοδο προηγούμενη με 55-51.
Ο Ούκιτς ήταν πια ο μοναδικός που προσπαθούσε, αλλά παρότι ο Κροάτης γκαρντ ισοφάρισε στο 35΄ σε 62-62 δεν είχε βοήθεια, την ώρα που ο Ντούρισιτς (23 πόνοι) με προσωπικές ενέργειες έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στους Πολωνούς, το οποίο διατήρησαν ως το τέλος.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου