Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Σοβαρό πολιτικό ζήτημα η συνομιλία Καμμένου με ισοβίτη»



Αύριο θα καταθέσουν στη Βουλή ερώτηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης δικαιοσύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος για την καταγγελία του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων που δέχθηκε από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για να καταθέσει σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη.


«Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να περάσει στο ντούκου. Ο κ. Καμμένος είναι υπουργός και όχι νταλαβεριτζής σε διάφορες υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου» είπε νωρίτερα στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Για τεράστιο πολιτικό ζήτημα στο οποίο θα πρέπει άμεσα να απαντήσει η κυβέρνηση έκανε λόγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου ζητώντας παρέμβαση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
«Πήραν στη Real news συνέντευξη από έναν καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά ο οποίος λέει ότι του τηλεφώνησε μέσα στη φυλακή ο Πάνος Καμμένος και του είπε ότι θα του στείλει δικαστική λειτουργό για να κάνει μια συγκεκριμένη κατάθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του υποσχέθηκε να τον βγάλουν από την φυλακή» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον ΑΝΤ1. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου