Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Super League: «Πράσινος» εφιάλτης στο όνειρο του ΠΑΟΚ



Ο Παναθηναϊκός «καταδίκασε» τον ΠΑΟΚ σε... υποβιβασμό στο Europa League, δίνοντας την πρώτη θέση των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση το εισιτήριο για τον γ΄ προκριματικό του Champions League στην ΑΕΚ.
Οι ελλιπέστατοι «πράσινοι» νίκησαν τη μακεδονική ομάδα στην Τούμπα με 3-2, την ώρα που η ΑΕΚ περνούσε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη με 2-1 επί του Πανιωνίου, κι έκλεισαν εμφατικά την εφετινή περίοδο. 

Οι «πράσινοι» αντέταξαν μεγάλη αντίσταση απέναντι στον «Δικέφαλο του βορρά», τον οποίο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έφεραν σε δύσκολη θέση με τον Μολίνς να χάνει τρεις καλές ευκαιρίες στο 8΄, το 13΄ και το 45΄.
Στο 20΄ όμως ήταν ο ΠΑΟΚ που άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπίσεσβαρ, ο οποίος με απίθανο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 25 μέτρα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Οι «πράσινοι» δεν πτοήθηκαν και απάντησαν άμεσα με ένα επίσης εντυπωσιακό γκολ του Κλωναρίδη, ο οποίος στο 28΄ δέχθηκε εξαιρετική πάσα από τον Λουντ, προχώρησε και από πλάγια δεξιά θέση τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ, νικώντας τον Μπρκιτς για το 1-1.
Ο Ενρίκε έγραψε το 2-1 στο 68΄, ύστερα από τραγικό σφάλμα του Κουτρουμπή, όμως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν είχε να χάσει απολύτως τίποτα, έβγαλε πάλι αντίδραση, κι αφού ισοφάρισε με τον Λουντ στο 79΄ έφτασε στο θριαμβευτικό γι΄ αυτήν 2-3 με τον Μολίνς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έκλεισε άκρως εντυπωσιακά τη σεζόν, παίρνοντας ταυτόχρονα ρεβάνς από τον αντίπαλό της, με τον οποίο είχε φέτος μεγάλη διαμάχη.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου