Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ισπανία: Η Εσπανιόλ «ξέρανε» τη Ρεάλ



Με ένα γκολ του Γεράρδ Μορένο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Εσπανιόλ αξιοποίησε την έδρα της και «σκότωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας τη με 1-0.
Η ομάδα της Βαρκελώνης διέκοψε έτσι το σερί των 9 νικών και 22 αήττητων αγώνων που έτρεχε απέναντι στους Καταλανούς η «βασίλισσα», η οποία πλήρωσε εν πολλοίς το rotation του Ζινεντίν Ζιντάν, που είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα (απόντες Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αποστολής, για να τον ξεκουράσει.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ του Μορένο, ο οποίος είχε σκοράρει από κανονική θέση. 
Η διαφορά της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα παρέμεινε στους 14 πόντους, με τους «μπλαουγκράνα» αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης (στο +7 από τη συμπολίτισσα) να έχουν παιχνίδι λιγότερο, ενώ αν η Βαλένθια νικήσει στο Μπιλμπάο θα την αφήσει τέταρτη.
Η Εσπανιόλ, από την πλευρά της, έφτασε στους 31 πόντους ύστερα από 26 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, είναι 13η και απέχει 12 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ «έσπασε» την κατάρα των 11 συνεχών ηττών από τη Ρεάλ.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου