Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Basketball Champions League: «Έσπασε το ρόδι» σε «νεκρό χρόνο» ο ΠΑΟΚ



Την πρώτη του νίκη στο Champions League, με άκρως περιπετειώδη τρόπο, πανηγύρισε απόψε (30/10) ο ΠΑΟΚ.
Με 1/2 βολές του Βαγγέλη Μαργαρίτη σε «νεκρό χρόνο», η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε εντός έδρας με 83-82 επί της Ναντέρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, και «χαμογέλασε» για πρώτη φορά από την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο διεθνής φόργουορντ και αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα, με το φάουλ που κέρδισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Τζούλιαν Γκαμπλ.
Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 82-82, με τους διαιτητές να χρησιμοποιούν το instant replay για να καταλογίσουν την παράβαση. Έστω και η μία βολή που πέτυχε ο Μαργαρίτης ήταν αρκετή για να χαρίσει στο «Δικέφαλο του Βορρά» το πρώτο ροζ φύλο αγώνα.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στα 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κι ενώ η γαλλική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 82-79, ο Ζάρας κέρδισε φάουλ στην προσπάθειά του για «τρίποντο». Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν αρκετά ψύχραιμος κι έφερε το ματς στα ίσια φτάνοντας τους 18 πόντους (4/5 τρίποντα), όντας ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.
Ξεχώρισαν για τους Γάλλους, οι Άντας Γιουσκεβίτσιους (κύρια στο πρώτο μέρος), με 19 πόντους (5/10 τρίποντα), Χαουκούρ Πάλσον (16π., 3/3 τρίποντα, 4 ριμπ., 2 ασ.), Λαχάου Κονατέ (15π., 5 ριμπ., 4 ασ., 1κλ).
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου