Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Ξεδίψασε» στα Πηγάδια ο Άρης



Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια, επικρατώντας 1-0 τη Ξάνθης στο πλαίσιο της εμβόλιμης και εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και νίκησαν δίκαια, αφού είχαν περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μαρτίνες στο 82΄.

Στο πρώτο μέρος η ποιότητα του αγώνα ήταν μέτρια. Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν στο 30΄ η Ξάνθη πλησίασε στην εστία του Κουέστα, αλλά στην μπαλιά που έγινε στην περιοχή ο Κάστρο δεν καταφερε να μπει στην φάση.
Στο 37΄ ο Άρης πήρε προβάδισμα με σουτ του Ματέο Γκαρσία, που αξιοποιώντας την τυφλή απόκρουση του Σιλά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς για το 0-1.
Στο 53΄οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κάστρο από τη σέντρα του Σιλά αστόχησε. Σταδιακά ο Άρης άρχισε να γίνεται πάλι επικίνδυνος και στο 58΄ ο Γκαρσία υποχρέωσε σε σωτήρια επέμβαση τον Ζίφκοβιτς.
Στο 72΄ ο Μαρτίνες έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82΄ «σημάδεψε» με αριστερό σουτ το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου