Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

«Καθάρισε» ο Μπουζούκης για Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο



Με άλλο ένα πολύ σημαντικό γκολ του νεαρού Μπουζούκη στο φετινό πρωτάθλημα, το τέταρτό του, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική και μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την κατοχή και στο 32΄ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χατζηγιοβάνης βρήκε τον Μακέντα, εκείνος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε στον επερχόμενο Μπουζούκη, που άνοιξε το σκορ.
Στο 59΄ η αριθμητική ισορροπία διασαλεύτηκε, καθώς ο Κάτσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Μάζουρεκ. Οι παίκτες του Δώνη, όπως ήταν φυσικό, οπισθοχώρησαν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά χωρίς επιτυχία.
Σταδικά ο αγώνας άρχισε να παίζεται στο μισό γήπεδο, αλλά από τον Παναιτωλικό έλειπε το καθαρό μυαλό. Στο 78΄ ο Γκούγκα σέντραρε από δεξιά, ο Γουίλιαν έκανε την προβολή, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σε δύο χρόνους, στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου