Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: «Βρώμικα» deals του Τσίπρα με βουλευτές των ΑΝΕΛ – Είπα στον Φωκά για τη… γκαζόζα!

Ο Πάνος Καμμένος εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια στα πλευρά της κυβέρνησης. Όχι μόνο εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και με αφορμή τη διαφαινόμενη πρόθεση του πρωθυπουργού να διατηρήσει στην κυβέρνηση μετά τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε, για ακόμη μια φορά, ούτε η Έλενα Κουντουρά.
«Εγώ είπα στον Φωκά να πιεί επιδεικτικά την γκαζόζα. Για να καταλάβουν ότι θα έχουμε πόλεμο αν διαλύσουν την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (31.01.2019) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ. Και επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και το tweet που έκανε μια μέρα πριν, λίγο αφού ο Αριστείδης Φωκάς είχε προκαλέσει αίσθηση με την ατάκα «είχα πιεί μια γκαζόζα και πήγα τουαλέτα, γιατί σταμάτησε η ψηφοφορία;» (σ.σ. επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ).
Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως σχεδίαζε τη διάλυση της Κ.Ο. «του εταίρου που τον στήριξε τέσσερα χρόνια». Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι « Τσίπρας με πούλησε 100 φορές» και διεμήνυσε περισσότερες από μια φορές ότι θεωρεί «αιτία πολέμου» την ενδεχόμενη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. «Εμείς κάποια στιγμή θα πίνουμε γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής», είπε με νόημα ο πρώην υπουργός Άμυνας.
«Αν κρατήσει (ο πρωθυπουργός) στελέχη των ΑΝΕΛ στον ανασχηματισμό, θα έχουμε πόλεμο» σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και επανέλαβε την εκτίμηση για εκλογές πριν από την… παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Αν προχωρήσουμε σε βρώμικες κινήσεις και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, παρέλαση δεν θα κάνουμε», είπε.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου