Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

FIBA Champions League: Ήττα για Προμηθέα, προκρίθηκε και ο ΠΑΟΚ



Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Προμηθέας Πατρών, που έχασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα με με 69-82 από τη λιθουανική Νεπτούνας Κλαϊπέντα, για τη 13η αγωνιστική του FIBA Champions League.
Η ελληνική ομάδα, που μετέχει στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, γνώρισε την πέμπτη απώλεια στην παρούσα φάση, με αποτέλεσμα ο στόχος της πρώτης θέσης να μακρύνει πολύ. 

Με μόλις 6/29 τρίποντα, 18 λάθη και έλλειψη διάρκειας σε άμυνα και επίθεση, ο Προμηθέας, που πάντως έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», θα αναζητήσει το «διπλό» την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, προκειμένου να έχει καλύτερο πλασάρισμα.
Κορυφαίος των νικητών ο Ντεϊβίντας Γκαΐλιους με απολογισμό 19 πόντους, ενώ από τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Ριον Μπράουντ με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (15) και ριμπάουντ (15)
Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League έβαλε απόψε στην «τσέπη», στην Ελβετία, και ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, της αδιάφορης βαθμολογικά Φρίμπουργκ, με 84-64.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου