Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Η Realnews αυτής της Κυριακής



Με τίτλο: «Εδωσαν τα χέρια για δύο φρεγάτες» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το πολιτικό και οικονομικό παρασκήνιο της συμφωνίας Μητσοτάκη και Μακρόν την ώρα που οι προκλήσεις του Ερντογάν στο Αιγαίο εντείνονται.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

- Ο ρόλος του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ και πώς ξεπεράστηκε το εμπόδιο της προκαταβολής των 150 εκατ. ευρώ
- Πόσο θα κοστίσουν και πότε θα παραδοθούν στο Πολεμικό Ναυτικό μας τα δύο πλοία τύπου «Belharra».
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Τα επικίνδυνα παιχνίδια του σουλτάνου στο Καστελλόριζο και οι απειλές ότι θα στείλει το ερευνητικό σκάφος ''Ορουτς Ρέις'' ανατολικά της Κρήτης.
- Τι συζήτησε ο Ελληνας πρωθυπουργός με την Αγκελα Μέρκελ για το μεταναστευτικό, τα ελληνοτουρκικά και την οικονομία.
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Ουδείς μπορούσε να προβλέψει ότι οι επιλογές του πρώτου εξαμήνου του 2015 θα καθόριζαν με αυτόν τον τρόπο τα επόμενα χρόνια και θα πήγαιναν τη χώρα τόσο πίσω».
Εφη Αχτσιόγλου: «Η ΝΔ από τη μία κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για καταστροφή της οικονομίας και από την άλλη οικειοποιείται τα αποτελέσματα της πολιτικής του στην οικονομία για να θριαμβολογήσει».
- Φάκελος ''Νοvartis'': Αποκάλυψη-βόμβα από τον Α. Λοβέρδο για την... αξιοπιστία των μαρτύρων.
- Ασφαλιστικά ταμεία: «Λίφτινγκ» στη ρύθμιση των 120 δόσεων.
- Τραγωδία στον Πόρο: «Να ερευνηθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη κατά την απογείωσή του». Μιλά στην «R» ο γιος του άτυχου πιλότου.
- Δυο μαρτυρίες-φωτιά για όσα έγιναν πριν και μετά το δυστύχημα στο Αίγιο. Κινδύνευσαν και άλλες ζωές. Το ράλι θανάτου του 28χρονου που στοίχισε τη ζωή της 67χρονης Ευαγγελίας Μπούρδου και του εγγονού της.
- Υπόθεση Κοεμτζή: Κύκλωμα εκβιαστών πίσω από τον θάνατο της Λίνας. Τι καταγγέλλει μέσω της «R» πρόσωπο-κλειδί.
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Crash test στον έρωτα. Νέα δοκιμασία για Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια ανοίγει τα φτερά της για την Αμερική, την ώρα που ο αγαπημένος της δεν μπορεί να την ακολουθήσει λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων.
- «Ο πελαργός καταφθάνει!» Η Δούκισσα Νομικού, λίγες ημέρες πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, εκμυστηρεύεται στην «R» πόσο ανυπομονούν η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης να αγκαλιάσουν την κόρη τους.
- «Οχι, Δεν χωρίσαμε». Η σύντροφος του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, Μαρία Λαθούρη, διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν και τους θέλουν να έχουν χωρίσει, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.
- Επτά μήνες πάθους. Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
- «Ο Αναστάσης... πλούτισε τη ζωή μας». Η Λένα Παπαληγούρα εξομολογείται πως ο οκτώ μηνών γιος της ολοκλήρωσε την ευτυχία που ζει με τον σύζυγό της Ακη Πάντο.
- Μια μαντινάδα για τη Βάσω. Η Β. Λασκαράκη απόλαυσε τους στίχους που έγραψε για αυτήν ο σύντροφός της Λευτέρης Σουλτάτος.
- Ευθύμης Ζησάκης: «Τέρμα τα λάθη, κοιτάζω μπροστά».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου