Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΗΠΑ: Μητέρα άφησε το μωρό της για να πάει διακοπές – Το βρήκαν νεκρό από αφυδάτωση

 


Για την δολοφονία της 16 μηνών κόρης της κατηγορείται μία μητέρα στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Κρίστεν Καντελάριο άφησε το παιδί μόνο του στο σπίτι επί 10 ημέρες προκειμένου να πάει διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Καντελάριο επέστρεψε στο σπίτι στις 16 Ιουνίου, βρήκε το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το παιδάκι εντοπίστηκε σε ένα πάρκο με κουβέρτες που ήταν λερωμένες με ούρα και κόπρανα και ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο. Οι διασώστες ανέφεραν ότι ήταν νεκρό όταν έφτασαν στο σπίτι. Η μητέρα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για δολοφονία, επίθεση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Είναι αδιανόητο μια μητέρα να αφήνει μόνο του το 16 μηνών παιδί της χωρίς καμία επίβλεψη για 10 μέρες για να πάει διακοπές. Ως γονείς, υποτίθεται ότι προστατεύουμε και φροντίζουμε τα παιδιά μας. Το να φανταζόμαστε τα βάσανα αυτού του παιδιού, μόνο του τις τελευταίες μέρες της ζωής, είναι πραγματικά τρομακτικό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για λογαριασμό του», τόνισε ο αρμόδιος εισαγγελέας, Μάικλ Ο’ Μάλεϊ.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου