Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, 23 Μαρτίου: Ζυγοί, ο έρωτας πλανάται στον αέρα

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Η ιστορία μπορεί να επαναλαμβάνεται ή να μην επαναλαμβάνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι εσείς αποφασίζετε τι θα συμβεί στη ζωή σας και κανείς άλλος. Με τον Άρη στους Ιχθύες, ήρθε η ώρα να δείτε την πνευματική πλευρά των πραγμάτων που έχουν συμβεί στη ζωή σας και να αναλάβετε δράση. Ξεκινήστε με την συγχώρεση του εαυτού σας, και μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο εσωτερικής ειρήνης, μπορείτε να το επεκτείνετε και στους άλλους.

Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα περιλαμβάνουν την εξερεύνηση δημιουργικών δραστηριοτήτων και ίσως την έναρξη ενός νέου έργου. Μπορείτε επίσης να εξασκήσετε την ενσυνειδητότητα ζωγραφίζοντας, διαλογιζόμενοι ή περνώντας χρόνο κοντά στη φύση.

Ταύρος

Δεν είναι καταπληκτικό το πώς κάποιοι φίλοι βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να σας βγάλουν τον χειρότερο εαυτό σας; Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα βασικά στοιχεία της φιλίας για τον επόμενο μήνα, και είναι μια σημαντική περίοδος στη ζωή σας.

Ξεκινήστε εστιάζοντας στη σχέση σας με τον εαυτό σας. Εσύ είσαι ο καλύτερός σου φίλος, Ταύρε. Στη συνέχεια, όταν είναι δυνατόν, κάντε πράξεις καλοσύνης. Να είσαι εκεί για τους άλλους και να θυμάσαι ότι ακόμα και όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για σένα τώρα, μπορεί να το κάνουν αργότερα.

Δίδυμοι

Έχετε τον εαυτό σας σε μεγάλη εκτίμηση. Κάποιοι μπορεί να το αποκαλούν αυτό αλαζονεία και υπερηφάνεια, αλλά όταν ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες, αυτό ονομάζεται καλή αίσθηση του εαυτού αναμεμειγμένη με μια υγιή δόση καλών ορίων. Αυτή είναι μια μέρα που πρέπει να σκεφτείτε. Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας; Πώς θα μπορούσατε να τους πετύχετε αν δεν δίνατε προσοχή στις λεπτομέρειες; Ο τρόπος που ξοδεύετε το χρόνο σας σήμερα και τον υπόλοιπο μήνα έχει σημασία.

Καρκίνος

Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο όταν πρόκειται για την μάθηση; Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες μπορεί να σας φέρει μια μεγάλη εκτίμηση για τη μάθηση και για την απόκτηση γνώσης του κόσμου και του τρόπου λειτουργίας του. Σε ημέρες όπως η σημερινή, ψάξτε βιβλία για την προσωπική ανάπτυξη, την ηγεσία και άλλα θέματα για τα οποία ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα. Θέστε την πνευματική ανάπτυξη ως προτεραιότητα.

Λέων

Μην αφήσετε τίποτα να σας πάρει από κάτω σήμερα. Αν η ευτυχία είναι μια επιλογή, μπορείτε να την κάνετε γρήγορα. Με τον Άρη στους Ιχθύες, οι ύπουλοι τρόποι κάποιου θα μπορούσαν εύκολα να σας ενοχλήσουν. Ίσως δυσκολευτείτε να αποτινάξετε την αίσθηση ότι δεν σας λένε όλη την ιστορία και αυτό θα σας ενοχλήσει. Σήμερα, αντί να εστιάζετε σε αυτά που δεν ξέρετε, στρέψτε το βλέμμα σας σε αυτά που ξέρετε. Ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η διαίσθησή σας σπάνια κάνει λάθος. Κάντε λοιπόν αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα. Επικεντρωθείτε στις δικές σας κινήσεις και αφήστε και τους άλλους να ασχοληθούν με την δική τους ζωή.

Παρθένος

Η δέσμευση σε κάτι είναι μεγάλη υπόθεση. Έτσι, όταν ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες τον επόμενο μήνα, είναι σημαντικό να επιλέγετε τις δεσμεύσεις σας με σύνεση. Μπορεί να αισθάνεστε παθιασμένοι και ενθουσιασμένοι για ένα συγκεκριμένο θέμα αυτή τη στιγμή. Εφαρμόστε τον κανόνα των 24 ωρών προτού δεσμευτείτε σταθερά σε κάποιον ή κάτι. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε το, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε αν αυτό είναι απαραίτητο να το έχετε στην ατζέντα σας ή αν είναι καλύτερα να το αναθέσετε σε κάποιο άλλο άτομο ή ειδικό.

Ζυγός

Ο έρωτας πλανάται στον αέρα, και παρόλο που έχετε διάθεση για ρομαντισμό, κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε επιφυλακτικοί και να μην ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες μπορεί να αποτελέσει μέρος του θεραπευτικού σας ταξιδιού.

Μπορείτε να σκάψετε βαθιά και να ασχοληθείτε με τον πόνο σας σε επίπεδο ψυχής και να εργαστείτε για την εσωτερική συναισθηματική σας θεραπεία. Προωθήστε τη βαθύτερη ενσυναίσθηση μέσω της κατανόησης στις σχέσεις σας. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμβουλευτικής ή να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό που θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε τα συναισθήματά σας με πρακτικούς και παραγωγικούς τρόπους.

Σκορπιός

Είστε ένα ζώδιο με μεγάλη εσωστρέφεια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες μπορεί να αναδείξει αυτή την πλευρά σας. Μάθετε για την εργασία στο παρασκήνιο και τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάπτυξης.

Μπορείτε να προβλέψετε ότι θα έχετε μια στιγμή όπου η συγχώρεση θα είναι ένα θέμα κατά την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Δείτε επίσης πώς σχετίζεται με την πνευματική σας ζωή, ειδικά αν θεωρείτε τον εαυτό σας θρησκευόμενο ή προσευχηθείτε κατά τη διάρκεια της ιερής εβδομάδας αυτού του μήνα.

Τοξότης

Να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι να διασκεδάσετε! Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάθε είδους άγρια και τρελά συναισθήματα που εκφράζονται καλύτερα μέσα από το χορό, το παιχνίδι, την τέχνη και το τραγούδι. Βγείτε σε μία έξοδο για καραόκε με τους φίλους σας. Δείτε πού υπάρχει ένα τοπικό παιχνίδι γνώσεων που μπορείτε να συμμετάσχετε. Βρείτε χρόνο για παιχνίδι και πάρτι και διασκεδάστε.

Αιγόκερως

Η εσωτερική σας φωνή μιλάει και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Άρη στους Ιχθύες μπορεί να έρθετε σε επαφή με τη διαισθητική σας φύση περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή με το να ηρεμήσετε και να ησυχάσετε. Χρησιμοποιήστε αυτή την εποχή ως εποχή προβληματισμού και στοχεύστε στο να ανταποκρίνονται οι επιλογές σας στα υψηλότερα πρότυπα που συχνά θέτετε για τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Ομαδική εργασία, κανείς; Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύες θα σας κάνει να επενδύσετε σε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ. Μπορεί να κάνετε μια σταθερή επένδυση στην υγεία σας και να μην μπορείτε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε και γιατί. Αυτή είναι μια περίοδος για να κάνετε καλές, σταθερές ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλετε στο μέλλον και πότε.

Ιχθύες

Έχετε κίνητρο και είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και ο Άρης στους Ιχθύες είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ψάξετε και να βρείτε την επιθυμία που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια όμορφη εποχή για την υλοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών σας. Δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι θέλετε να εκφράσετε; Περάστε χρόνο στη φύση και επιτρέψτε της να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου