Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

 


Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν πριν από λίγο ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η συμμετοχή τους σε μια κοινωνική εκδήλωση έστειλε λάθος μήνυμα.

Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στην «επίμαχη» συνάντηση, κατονομάζοντας τους δύο υπουργούς και «φωτογραφίζοντας» τον επιχειρηματία. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: οι δύο υπουργοί «έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ; Δικοί σας υπουργοί ήταν με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία».

Νωρίτερα σε ανάρτησή του ο Στ. Κασσελάκης έγραψε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Τι δουλειά είχαν την Κυριακή το βράδυ οι δύο πιο στενοί του συνεργάτες (Παπασταύρου – Μπρατάκος) στο σπίτι του επιχειρηματία που κατηγορούν ως «οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να μας ρίξουν»;».

ΣΥΡΙΖΑ: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη

«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: «Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλήγει: «Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου