Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου: Αιγόκεροι, μπορεί να βρεθείτε σε έναν υπαρξιακό λαβύρινθο

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Έχετε την τάση να έχετε μια ισχυρή εσωτερική γνώση ότι είστε προορισμένοι να κάνετε κάτι περισσότερο από το μέσο όρο των ανθρώπων. Ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας θα διαπρέψετε λόγω της απίστευτης ορμής σας. Είναι εξίσου σημαντικό να ζητάτε βοήθεια όταν απλά δεν έχετε την ενέργεια να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια από όση έχετε ήδη καταβάλει. Αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να είμαι προσεκτικός όταν πιέζω τον εαυτό μου υπερβολικά;».

Ταύρος

Ξέρουμε ότι αγαπάτε την άνεση, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα για να κάνετε απλώς τα απολύτως απαραίτητα, αλλά με τρόπο που βοηθάει να γίνουν πιο εύκολα τα μεγαλύτερα καθήκοντα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να ασχοληθείτε με την ανοιξιάτικη καθαριότητα που έχετε αναβάλει, δημιουργώντας ένα πιο ήρεμο περιβάλλον για ένα καθαρό μυαλό που θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας, αναβαθμίζοντας το χώρο σας με νέα έργα τέχνης, αν σας φαίνεται ανέμπνευστος.

Δίδυμοι

Έχετε έναν ύπουλο τρόπο να να βάζετε στην άκρη τα συναισθήματά σας. Σήμερα ίσως συνειδητοποιήσετε πού τα καταχωνιάζετε ή πού τα κρύβετε από τον εαυτό σας. Αυτές οι νέες συνειδητοποιήσεις μπορεί να σας φανούν ωμές και τρυφερές, αλλά θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και να νιώσετε συνδεδεμένοι με το σώμα και το μυαλό σας, βελτιώνοντας την οικειότητα στις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Μην αφήνετε τον εσωτερικό σας κριτή να κυριαρχεί στην ημέρα σας. Κάτι μπορεί να σας φέρει στο νου μια παλιά ανάμνηση που θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε νοσταλγία. Μερικές φορές, οι αναμνήσεις του παρελθόντος επιστρέφουν για να μας χαρίσουν άλλο ένα μάθημα που μπορεί να αγνοήσαμε. Κάντε ένα βήμα πίσω από την ανάμνηση και σκεφτείτε τι σας δίδαξε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει τρομερά να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος και να βρείτε μια νέα οπτική στο κλείσιμο των λογαριασμών με το παρελθόν.

Λέων

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο έξω από εσάς που έχετε αφήσει να καθορίσει την αυτοεκτίμησή σας; Μπορούμε να εκχωρήσουμε τη δύναμή μας με πολλούς τρόπους αν δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε “αρκετοί” όπως ακριβώς είμαστε. Αφήστε τη σημερινή ημέρα να σας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεστε τίποτα έξω από τον εαυτό σας για να επικυρώσετε αυτό που είστε. Αναρωτηθείτε: “Με ποιους τρόπους προσπαθώ να αποδείξω την αξία μου στους άλλους ανθρώπους;”.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του σπιτιού σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε μια απόφαση με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας; Αν υπάρχει μια μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρετε, πάρτε το ως σημάδι για να ακούσετε την καρδιά σας. Η καρδιά είναι σοφότερη απ’ ό,τι νομίζουμε, ακόμη κι αν η απόφαση δεν φαίνεται καλή με βάση την λογική.

Ζυγός

Ζυγέ, είναι σημαντικό να βάζεις τις επιθυμίες σου σε προτεραιότητα, αλλά μερικές φορές μπορεί να μπερδεύεσαι για το τι ακριβώς επιθυμείς. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να καθίσετε με τον εαυτό σας και να οραματιστείτε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Σκίστε ένα κομμάτι χαρτί από το σημειωματάριό σας και χωρίστε το σε ενότητες όπως οι σχέσεις, τα οικονομικά κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αρχίσετε να εντοπίζετε ποια είναι τα πράγματα που τα αισθάνεστε να ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες σας και ποια είναι εκτός συγχρονισμού.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και συχνά τις κρατάτε για τον εαυτό σας. Ωστόσο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε έναν μέντορα ή έναν οδηγό για να σας βοηθήσει να πάτε το όραμά σας στο επόμενο επίπεδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μόνοι μας, γι’ αυτό αναρωτηθείτε: Ποιες δεξιότητες θα θέλατε να μάθετε και από ποιον θα θέλατε να τις μάθετε;

Τοξότης

Η καριέρα σας είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα σπριντ, οπότε αν πρόσφατα διαπιστώσατε ότι δεν πηγαίνει ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο, δώστε της λίγο χώρο για να «αναπνεύσει». Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν όταν ακολουθούμε τη ροή των πραγμάτων και βρίσκουμε λύσεις στην πορεία. Ο “ανώτερος εαυτός” σας γνωρίζει ότι είστε πιο λαμπροί από ό,τι νομίζετε. Μην αγχώνεστε γι’ αυτό.

Αιγόκερως

Πάρτε ένα βιβλίο φιλοσοφίας, καθώς μπορεί να βρεθείτε σε έναν υπαρξιακό λαβύρινθο, που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πού βρίσκεστε παρά απαντήσεις. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να βρίσκεστε. Να θυμάστε: Υπάρχουν χρόνια που κάνουν ερωτήσεις και χρόνια που απαντούν.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να αναρωτηθείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε πιο οικεία στις στενές σας σχέσεις. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, τότε ζητήστε τον. Αν χρειάζεστε περισσότερη συζήτηση παρά άγγιγμα, τότε πείτε το κι αυτό. Μην αισθάνεστε ένοχοι για το ότι εκφράζετε αυτό που θέλετε. Το να είστε σε σχέση με κάποιον άλλο σημαίνει ότι έχετε δεσμευτεί να φτιάξετε μαζί μια συνεργασία που μπορεί να σας εξυπηρετήσει και τους δύο μακροπρόθεσμα.

Ιχθύες

Μαθαίνετε να διατηρείτε την ατομικότητά σας αλλά και να έχετε αγαπημένες συνεργασίες μα άλλους. Σήμερα, μπορεί να μοιραστείτε κάτι που σας βαραίνει την καρδιά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ανάλαφροι, πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί. Αναρωτηθείτε: “Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το κομμάτι του εαυτού μου που νιώθει ανασφαλές και να αποκαλύψει σταδιακά τη φωνή του σε κάποιον άλλο;”.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου