Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου: Ιχθύες, η επόμενη μεγάλη στιγμή σας περιμένει

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Το πιο πολύτιμο στις σχέσεις είναι η συνάντηση με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Οτιδήποτε τείνει προς το επιφανειακό μπαίνει στην άκρη. Κατά τη διάρκεια μίας βαθιάς περισυλλογής, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ποτέ δεν επιτρέψατε στους άλλους να δουν τον πραγματικό εαυτό σας με τις δυσκολίες του.

Σήμερα, ίσως απλά αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να παίζετε έναν ρόλο μπροστά σε ένα κοινό που δεν σας δείχνει προσοχή. Έτσι θα μπορέσετε να στρέψετε την αγάπη πίσω στον εαυτό σας.

Ταύρος

Ακόμη και όταν η εξουσία προσπαθεί να ανατρέψει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, μερικές φορές πρέπει να διεξάγετε έναν σκληρότερο πόλεμο με μια στρατηγική αιχμής. Ίσως η ιδέα να μην είναι λάθος. Οι σωστοί άνθρωποι είναι πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζετε.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε χωρίς περιορισμούς. Μην εστιάζετε σε αυτά που σας λείπουν αυτή τη στιγμή για να επιτύχετε το όραμά σας. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε τι είναι δυνατό να συμβεί. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να ανοίξει πόρτες σε λύσεις που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε στον εαυτό σας και στις διασυνδέσεις σας κάποιο βαθμό διαχωρισμού. Μερικές φορές είναι δύσκολο να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο, όταν είμαστε πολύ μπλεγμένοι στα δίχτυα των αγαπημένων μας προσώπων. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι σχέσεις σας πρέπει να αλλάξουν για να νιώσετε ελεύθεροι να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε με νέους τρόπους. Έτσι θα ήταν καλό να κάνετε μία συζήτηση με αγαπημένα πρόσωπα και να μιλήστε από την καρδιά σας.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκαλύψετε βαθύτερες γνώσεις για τον εαυτό σας από ό,τι συνήθως, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να αποσπάται η προσοχή σας από τον έξω κόσμο. Αν είχατε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα πρόσφατα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ηρεμήσετε τον εσωτερικό διάλογο και τη φλυαρία στο μυαλό σας και να βρείτε χρόνο για ηρεμία.

Κάντε λοιπόν ό,τι σας βοηθά να συνδεθείτε ξανά με τις αισθήσεις σας. Πηγαίνετε και κλείστε αυτό το μάθημα πιλάτες, μαγειρέψτε ένα ζουμερό σπιτικό γεύμα και μείνετε «κλειδωμένοι» στο εδώ και τώρα.

Λέων

Μια ξαφνική επιφοίτηση μπορεί να σας κατευθύνει σε απροσδόκητα μέρη. Αφήστε το σημείο που νομίζετε ότι πρέπει να βρίσκεστε και ανοίξτε το μυαλό σας σε αυτό που ο Ντίκενς θα αποκαλούσε “μεγάλες προσδοκίες”. Η σκέψη μπορεί να σας πάει μόνο μέχρις ενός σημείου.

Μπορεί να ωφεληθείτε περισσότερο εάν αγκαλιάσετε μια ευρύτερη αίσθηση της πίστης. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε σήμερα που να σας επιτρέπει να νιώσετε το πάθος στην καρδιά σας, περισσότερο από την αμφιβολία στο μυαλό σας;

Παρθένος

Κανείς άλλος δεν μπορεί να καθορίσει τα όρια της επιτυχίας σας εκτός από εσάς τους ίδιους και αυτό δεν είναι αντικείμενο δημόσιας συζήτησης. Μην ακούτε κάθε συμβουλή αφού η εσωτερική πυξίδα σας είναι ορατή μόνο σε εσάς.

Αναρωτηθείτε: “Ποια κολλήματα καριέρας εμποδίζουν τη θέα των ευκαιριών μου;”. Όσο πιο ειλικρινείς είστε με τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να τοποθετηθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Ζυγός

Αν έχετε την τάση να κάνετε το κάτι παραπάνω για όποιον το χρειάζεται, κάντε μια παύση πριν δώσετε πολλά σε αυτούς που δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν. Καθώς βγαίνετε από μια παραμονή στη Χώρα των Θαυμάτων, αναζητήστε πραγματική ανατροφοδότηση από έμπιστους συντρόφους που θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε τα τυφλά σας σημεία. Αν επιλέξετε να ξαναγλιστρήσετε στον εφησυχασμό, θα αντιμετωπίσετε μια άγρια αφύπνιση τον επόμενο μήνα.

Σκορπιός

Δώστε προτεραιότητα στην ομορφιά και την απόλαυση σήμερα. Αφεθείτε στη στιγμή και στον κόσμο της φαντασίας σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αφήσετε τις υπερβολικές σκέψεις και να βυθιστείτε σε απλές πρακτικές αυτοφροντίδας που σας κάνουν να νιώθετε αισθησιακός και ζωντανός. Όσο περνάει η μέρα και έρχεται το βράδυ θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του προορισμού προς τον οποίο πλέετε καθώς πλησιάζετε στη στεριά.

Τοξότης

Τα όνειρα και οι επιθυμίες σας είναι ανοιχτά για επαναδιαπραγμάτευση. Οι αναζητήσεις που θέτουμε για τον εαυτό μας υπόκεινται πάντα σε αλλαγές. Μην προσκολλάστε σε στόχους χωρίς νόημα που δεν σας κάνουν να νιώθετε πλήρεις. Ίσως έχετε αντικαταστήσει παλιές αξίες ή πεποιθήσεις με νέες.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς η ζωή σας ευθυγραμμίζεται πραγματικά με τις αξίες σας σε πραγματικό χρόνο. Οι βασικές αξίες είναι εξαιρετικά φίλτρα που καθοδηγούν τις αποφάσεις σας για να χτίσετε προς το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Ολοκληρώνετε ένα μαραθώνιο ταξίδι που αφορά την αίσθηση της ταυτότητάς σας. Έχετε ρίξει αλλάξει περισσότερες φορές από όσες μπορείτε πιθανώς να μετρήσετε. Είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν εντελώς νέο, ανανεωμένο εαυτό. Σκεφτείτε τις συμμαχίες σας και τα μέρη που πυροδοτούν την αίσθηση του αληθινού ανήκειν.

Πηγαίνετε εκεί όπου αισθάνεστε ότι σας βλέπουν και σας ακούν. Αν αισθάνεστε ότι πρέπει να αποδείξετε τον εαυτό σας σε οποιονδήποτε, βρίσκεστε σε λάθος σημείο.

Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε αν θαμμένες αναμνήσεις του παρελθόντος έρθουν στην επιφάνεια σήμερα, καθώς το ασυνείδητο σας είναι πιο ανοιχτό στην ενσωμάτωση τόσο των προηγούμενων όσο και των νέων εμπειριών. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γράψετε ημερολόγιο ή να διαλογιστείτε πάνω σε ό,τι μπορεί να σας προκύψει. Όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις επιλογές μας, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε ριζικά τη συμπεριφορά μας για να δημιουργήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Ιχθύες

Η επόμενη μεγάλη στιγμή σας περιμένει, αλλά πρέπει να καταργήσετε το κοινωνικό σενάριο και να εμπιστευτείτε ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός χωρίς να χρειάζεστε επικύρωση. Αν ο δρόμος σας είναι ήδη χαραγμένος μάλλον δεν είναι αυτός που θα σας οδηγήσει σ την επιτυχία. Ακολουθήστε την ευτυχία σας και πειραματιστείτε με την μη συμβατική φύση σας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου