Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου: Λέοντες, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να δεχτείτε προσκλήσεις

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κάντε ένα πρόχειρο σκίτσο των μελλοντικών σας σχεδίων, ώστε να έχετε ένα πλαίσιο για να εργαστείτε για την υλοποίηση μικρών στόχων για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεργαστείτε με κάποιον στην κοινότητά σας. Ξεκινήστε μια κοινοτική πρωτοβουλία. Επιπλέον, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τι σας λέει ο εσωτερικός σας διάλογος σχετικά με τις δυνατότητές σας να κάνετε θαρραλέα δράση. Αντικαταστήστε τις αρνητικές σκέψεις με επιβεβαιώσεις όπως: «Δεν χρειάζομαι επικύρωση από άλλους για να ξέρω πόσο ικανός είμαι».

Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέους τομείς ανακάλυψης στον τομέα της καριέρας σας, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε απίστευτα ζωντανοί. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όταν δοκιμάζουμε νέα πράγματα φυσικά θα μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Ωστόσο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πάμε σε λάθος κατεύθυνση. Οι πόνοι της ανάπτυξης είναι ένα φυσικό υποπροϊόν της επέκτασης των αισθήσεών μας και της επέκτασης του εαυτού μας σε νέα επίπεδα ανάπτυξης.

Δίδυμοι

Υπάρχει περίπτωση κάποιες νέες αποκαλύψεις να ξεδιπλωθούν απροσδόκητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να δημιουργήσετε χώρο για να δείτε πέρα ​​από τις δικές σας περιορισμένες αντιλήψεις. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να σας συστήσει έναν νέο τρόπο να βλέπετε τον κόσμο. Αυτό μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο για να ταξινομήσετε τις πεποιθήσεις σας και να απορρίψετε ό,τι δεν υποστηρίζει πλέον την ανάπτυξή σας. Εάν περιφέρεστε στη ζώνη άνεσής σας περισσότερο από όσο χρειάζεται, αυτές οι νέες αλλαγές μπορεί να είναι κάπως περίεργες.

Καρκίνος

Είστε μια δύναμη της φύσης σήμερα και μπορεί να παρατηρήσετε πώς θέλετε να δείξετε στους ανθρώπους τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας που μπορεί να έχετε κρατήσει κρυμμένες. Επιτρέποντας στους άλλους να δουν το βάθος αυτού που είστε, μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες για να θεραπεύσετε από το να νιώθετε ποτέ ότι δεν ανήκετε. Απευθυνθείτε στην κοινότητά σας, συγκεντρώστε τα άτομα που αγαπάτε και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Η αγάπη είναι η μόνη διαρκής αλήθεια.

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώσετε σαν να προκαλείτε τον εαυτό σας να γίνει πιο εκφραστικός και να ασκήσετε την παθιασμένη φύση σας στις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να επεξεργαστείτε ποιος θα ταιριάζει. Είναι πιο πιθανό να ρισκάρετε δείχνοντας την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να δεθείτε πιο στενά με τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να δεχτείτε προσκλήσεις στις οποίες κανονικά θα λέγατε όχι, καθώς μπορείτε να κάνετε αυθόρμητες συνδέσεις σε ασυνήθιστα μέρη

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε νέους εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας και να διαπιστώσετε ότι ο παλιός τρόπος εργασίας σας απλά δεν ευθυγραμμίζεται πια με τα θέλω σας. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία να πειραματιστείτε με τη ρουτίνα σας και να δείτε πώς μπορείτε να βρείτε μια νέα μίσθωση ενέργειας. Όταν έχουμε την ίδια ρουτίνα για πολύ καιρό, μερικές φορές δεν νιώθουμε πλέον την ίδια φόρτιση αναζωογόνησης που έδινε παλιά.

Ζυγός

Αυτή είναι μια σημαντική φάση επαναφοράς, η οποία μπορεί να σας δώσει το κουράγιο να ξεκινήσετε από την αρχή ένα δημιουργικό έργο, να μεταμορφώσετε παλιές πεποιθήσεις σχετικά με τη σχέση σας με τη δημιουργικότητά σας και να αναγνωρίσετε πώς μπορείτε να ωθήσετε τα δημιουργικά σας όρια σε νέα ύψη. Εάν φοβάστε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες ανασφάλειές σας, ώστε να βιώσετε τη δημιουργική ελευθερία που σας αξίζει.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια μεταμορφωτική κοσμική φάση για να σκεφτείτε εάν έχετε θέσει οποιουσδήποτε αυτοπεριορισμούς στον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ποιοι υποκείμενοι φόβοι επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Καταγράψτε τους φόβους σας για να ανακαλύψετε ποιο μέρος σας μπορεί να φοβάται την αλλαγή. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και όταν αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας, μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να μην τους αφήσουμε να μας ελέγχουν.

Τοξότης

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε πιο ανοιχτοί στις ευφάνταστες δυνατότητές σας. Η φαντασία καθιστά δυνατή την εμπειρία ενός ολόκληρου κόσμου μέσα στο μυαλό. Η φαντασία είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο και η συνεργασία με αυτήν θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ίσως ακόμη και να ανακαλύψετε ότι πρέπει να θεραπεύσετε τη σύνδεσή σας με τη φαντασία σας. Για παράδειγμα, αν οι γονείς σας σας είπαν ότι η φαντασία σας είναι ένας χώρος φαντασίας και όχι ένας χώρος όπου δημιουργούνται όνειρα, ήρθε η ώρα να ξεριζώσετε αυτές τις αρνητικές πεποιθήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, μπορεί να σκεφτείτε καινοτόμους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, αλλά με μια κοινή προοπτική. Υπάρχουν παλιές παραδόσεις, όπως «κύκλοι δανεισμού», όπου μια ομάδα ανθρώπων σε μια κοινότητα μοιράζεται χρήματα που τελικά λαμβάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στον κύκλο. Αυτό μπορεί να ενισχύσει μια κοινότητα και να δημιουργήσει θεμέλια εμπιστοσύνης και υποστήριξης στα οποία μπορείτε να βασιστείτε εσείς και οι άλλοι. Πείτε την ιδέα στους στενούς σας φίλους και δείτε τι είδους απαντήσεις λαμβάνετε.

Υδροχόος

Τα οράματα για το επιθυμητό μέλλον σας πιθανότατα θα σας κάνουν να πράξετε σήμερα. Μπορεί να αποφασίσετε ότι οι βάσεις που έχετε θέσει δεν ευθυγραμμίζονται με το μακροπρόθεσμο σχέδιό σας. Πώς θα θέλατε να αναδιαμορφώσετε τα θεμέλιά σας αν μπορούσατε να τα επαναφέρετε εντελώς; Αυτή είναι μια ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και να διασφαλίσετε ότι ευθυγραμμίζονται με την υψηλότερη εκδοχή αυτού που είστε.

Ιχθύες

Μπορεί να έχετε κάποια συγκρουσιακά συναισθήματα που εμφανίζονται κάτω από την επιφάνεια σήμερα, τα οποία μπορούν να σας υποστηρίξουν στο ταξίδι σας στη σκιώδη εργασία. Η εργασία με σκιές είναι ένας γεμάτος ψυχή όρος για να βουτάμε βαθιά στην ψυχή μας για να ανακαλύψουμε πώς η ασυνείδητη συμπεριφορά μας επηρεάζει τις καθημερινές μας επιλογές. Εάν παρατηρήσετε ένα αρνητικό μοτίβο, η χρήση διαφορετικών εργαλείων σκιωδών εργασιών, όπως θεραπεία, ημερολόγιο ή άλλες θεραπευτικές μεθόδους μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πιο δυνατές επιλογές για τη ζωή σας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου