Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «είχε δίκιο που προειδοποίησε» τον πρίγκιπα Χάρι για το ειδύλλιο με την Μέγκαν Μαρκλ

 


Ένας βασιλικός ειδικός πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δίκιο που ανησυχούσε για τον πρίγκιπα Χάρι στα πρώτα στάδια της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή The Sun’s Royal Exclusive στις 13 Ιουνίου, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, είπε ότι ο Χάρι, 39 ετών, και η Μέγκαν, 42 ετών, προχώρησαν τόσο γρήγορα στον έρωτά τους σε αντίθεση με τον Ουίλιαμ, 41 ετών και την Κέιτ Μίντλετον.

«Η Κέιτ είχε δέκα χρόνια για να δει πώς είναι η βασιλική ζωή», είπε η Μποντ. «Νομίζω ότι ήταν υπέροχο που είδε όλους τους περιορισμούς και τη λάμψη της δημοσιότητας που φέρνει. Επειδή η σχέση τους ήταν τόσο μεγάλη, ήταν σε θέση να κρίνει ότι μπορούσε να το κάνει – και ο Ουίλιαμ μπορούσε να το δει κι αυτό». Αυτός είναι ο λόγος που ο Ουίλιαμ είχε δίκιο να καθοδηγήσει ή να προειδοποιήσει τον Χάρι «Είσαι σίγουρος ότι δεν προχωράς λίγο γρήγορα σε αυτή τη σχέση με τη Μέγκαν;», πρόσθεσε η Μποντ.

«Ήταν προσβλητικό για τον Χάρι που βρέθηκε στη δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι οι προθέσεις του ήταν καλές» σημείωσε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν άρχισαν να βγαίνουν το 2016 αφού συναντήθηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018. Εν τω μεταξύ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, 42 ετών, είχαν σχέση για οκτώ χρόνια πριν παντρευτούν το 2011.

Στα απομνημονεύματά του «Spare» του 2023, ο Χάρι αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του τον προειδοποίησε για την Μέγκαν , η οποία εκείνη την εποχή δούλευε ακόμα στο Χόλιγουντ στην επιτυχημένη σειρά «Suits».

«Είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, τελικά, Χάρολντ. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί», φέρεται να είπε ο Ουίλιαμ στον Χάρι.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε επίσης στο βιβλίο του ότι είπε στον Ουίλιαμ ότι πίστευε ότι η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον βοήθησε να «βρει» τη Μέγκαν. Ο Ουίλιαμ «έκανε ένα βήμα πίσω», ισχυρίστηκε ο Χάρι και είπε στον αδελφό του ότι «πήγαινε τα πράγματα υπερβολικά μακριά».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου