Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Κηφισιά: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο μετά την φωτιά – Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς

 


Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτη (12/6), στην Κηφισιά, έπειτα από πυρκαγιά σε εργοστάσιο παραγωγής μαγειρικών σκευών.

Η φωτιά ξέσπασε στις 15:30 στο εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης ΑΕ, του Βασίλη Παλαμήδη, συζύγου της πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα.

Η  ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, χρειάστηκε να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Κηφισιά, ενώ ήχησε και το 112.

Μάλιστα, το εργοστάσιο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε έπειτα από έκρηξη μπαταρίας αυτοκινήτου, η οποία εκείνη τη στιγμή φόρτιζε. 

Παρόλα αυτά, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η Πυροσβεστική με πραγματογνώμονα θα ερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Όπως είχε πληροφορήσει νωρίτερα η Πυροσβεστική, η φωτιά δεν είχε επεκταθεί σε διπλανές επιχειρήσεις, ενώ δεν υπήρξε αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς είχαν επιχειρήσει 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνέδραμε ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρείχαν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Δείτε βίντεο του enikos.gr:

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου