Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ολοκληρώθηκε η απολογία του γνωστού ποινικολόγου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

 


Ολοκλήρωσε την απολογία του ο γνωστός δικηγόρος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ενώ πριν από λίγο έδωσε εξηγήσεις και στον εισαγγελέα.

Σε λίγη ώρα, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Ο ποινικολόγος διώκεται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Ομολόγησε την πράξη του

Πριν από την έναρξη της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του – η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, και ζήτησε συγγνώμη, εγκαταλείποντας τους αρχικούς ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες.

Να θυμίσουμε ότι ο γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα, διεπίστωσε ότι τα τραύματα είχαν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και ειδοποίησε το αρμόδιο για την ενδοοικογενειακή βία αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.  Το κακούργημα αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου