Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Φονικό σε βάπτιση στην Αρκαδία: Αύριο απολογείται το ζευγάρι – Τι έχει υποστηρίξει στις έως τώρα καταθέσεις του

 


Προθεσμία να απολογηθούν για αύριο έλαβαν από τον εισαγγελέα ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν έως θανάτου τον 64χρονο, ύστερα από γλέντι βάπτισης.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είχαν κάνει λόγο για λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο θύμα και την 34χρονη, ενώ ανέφεραν ότι ο 41χρονος δράστης ήταν πιθανότατα σε κατάσταση μέθης και δεν αντιλαμβανόταν τι είχε κάνει. Στις καταθέσεις του το ζευγάρι έδωσε μία διαφορετική εκδοχή, ισχυριζόμενο ότι δέχθηκε βάναυση επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του από τον 64χρονο και δήλωσε συντετριμμένο για την τραγική κατάληξη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action, ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, μεταφέροντας τους ισχυρισμούς των εντολέων του, είπε: «Υπήρξε μία ερωτική προσέγγιση από τον 64χρονο προς την κοπέλα, που δεν βρήκε ανταπόκριση. Όταν αποχωρούσε το ζευγάρι από τη βάπτιση, το θύμα έσπρωξε τον εντολέα μου, μπήκε στο αυτοκίνητο και κινήθηκε επιθετικά προς τη σύζυγό του. Ο εντολέας μου αναγκάστηκε να αποκρούσει την επίθεση. Κυλίστηκαν στο έδαφος και δυστυχώς ο άνθρωπος κατέληξε».

«Νόμιζε ότι του έκανε πλάκα»

Είναι ένα φιλήσυχο ζευγάρι, που ήθελαν απλά να πάνε σε μία βάφτιση και ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα καταλήξει σε αυτή τη τραγωδία», υποστήριξε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου θεωρούσε ότι το θύμα του έκανε πλάκα όταν έπεσε κάτω. Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί».

Στο αυτοκίνητο ήταν και το 3χρονο κοριτσάκι του ζευγαριού, ενώ στη δικογραφία περιγράφεται ότι ήταν κάποιοι παρόντες που κατέγραφαν το περιστατικό και δεν προσπάθησαν να το σταματήσουν.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου