Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ο Στόλτενμπεργκ δικαιολογεί την ουκρανική εισβολή στη Ρωσία


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δικαιολόγησε την ουκρανική εισβολή στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, επικαλούμενος το δικαίωμα του Κιέβου στη νόμιμη άμυνα.

Παναθηναϊκός: H πρόκριση των μεγάλων πρωταγωνιστών

 

ΚείμενοΚώστας Κοφινάς

Μια βραδιά από το παρελθόν έζησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού που κατά δεκάδες χιλιάδες γέμισαν το ΟΑΚΑ. Εκεί ο ΠΑΟ της Ευρώπης γνώρισε στιγμές δόξας. Στο Μαρούσι το βράδυ της Πέμπτης ξανασυνάντησε το χαμόγελο και ελπίζει σε μια συνέχεια αντάξια ενός παρελθόντος με πολλές επιτυχίες.

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου – Η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν ήταν παρούσα

 


Όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου, έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου του 2021, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν στο πλάι του. Σύμφωνα όμως με τον βασιλικό βιογράφο Gyles Brandreth φέρεται να μην ήταν παρούσα στο δωμάτιο.

Τραμπ: Θα καταψηφίσει τροπολογία στη Φλόριντα που θα κατοχυρώνει δικαίωμα στην άμβλωση

 


Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (φωτογραφία του Reuters/Brian Snyder, επάνω, από προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσιλβάνια) δήλωσε χθες Παρασκευή ότι θα καταψηφίσει τροπολογία στη Φλόριντα που θα κατοχυρώνει στο πολιτειακό σύνταγμα το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση και θ’ ακυρώνει την υφιστάμενη απαγόρευση στις αμβλώσεις μετά την έκτη εβδομάδα της κύησης.

Βραζιλία: Δικαστής διέταξε να διακοπεί αμέσως η λειτουργία της πλατφόρμας Χ

 


Ο δικαστής Αλεξάντρ ντε Μοράες διέταξε απόψε να ανασταλεί αμέσως η λειτουργία της πλατφόρμας Χ στη χώρα, όπως αναφέρεται σε δικαστική απόφαση (εικόνα, επάνω, από το Reuters/Dado Ruvic).

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οι διεκδικητές της Χαριλάου Τρικούπη – Τακτικές και στρατηγικές εν όψει Οκτωβρίου


 Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου και Χάρης Δούκας αποτελούν, σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα, τους τέσσερις υποψηφίους που θα κονταροχτυπηθούν για την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με σκοπό τη διεκδίκηση της προεδρίας της Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ομάδων στο League Phase του Europa League (pics)

 


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση για το League Phase του Europa League, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μαθαίνουν τους 8 αντιπάλους τους, στο νέο πλέον φορμάτ της διοργάνωσης.

Λιόν – Στρασμπούργκ 4-3: Τρίποντο με επική ανατροπή!

 


Ένα εκπληκτικός παιχνίδι διεξήχθη στο «Groupama Stadium» ανάμεσα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Λιόν, και τη Στρασμπούργκ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το χορταστικό 4-3 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Δυτική Οχθη: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε δυο «τρομοκράτες»

 


Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν σήμερα Σάββατο ότι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο «τρομοκράτες» στη Δυτική Οχθη (στη φωτογραφία του Reuters/Raneen Sawafta, επάνω, στιγμιότυπο από την επιχείρηση του Ισραήλ στη Δυτική Οχθη).

Το κινητό μπαίνει υποχρεωτικά στην τσάντα, το μυαλό όμως μόνο εθελοντικά μένει στην τάξη

 

Γράφει ο Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Οποιοσδήποτε έχει περάσει από σχολική τάξη γνωρίζει πολύ καλά ότι το εάν οι μαθητές θα προσέχουν στο μάθημα δεν εξαρτάται και τόσο από το εάν έχουν το κινητό στο χέρι ή όχι.

Διώρυγα του Παναμά: Ρεκόρ διέλευσης για το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

 


Το MSC Marie (φωτογραφία, επάνω, από το Χ) κατέρριψε χθες Παρασκευή το ρεκόρ για το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που πέρασε από τη διώρυγα του Παναμά στα 110 χρόνια της λειτουργίας της, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή.

Τα μοιραία (πρώτα) λάθη στον Βαρνάβα

 

ΡεπορτάζΒασίλης Λαμπρόπουλος

Η µοιραία ασυνεννοησία µεταξύ ιδιωτών που διέθεταν στο σηµείο έναρξης της φωτιάς πενταπλό σύστηµα ιδιωτικής πυρόσβεσης που ουδέποτε ενεργοποίησαν. Η λανθασµένη εκτίµηση – σύµφωνα µε αυτόπτες µάρτυρες – των πρώτων πυροσβεστών που υποτίµησαν τον κίνδυνο µεγέθυνσης και διεύρυνσης του πύρινου µετώπου από τα… αγριόχορτα και τις µικρές καλαµιές. 

Κλιματική αλλαγή: Μετά την κρίση χρέους η Ελλάδα μπροστά σε μια νέα κρίση

 


Δασικές πυρκαγιές, ξηρασία, λειψυδρία, πλημμύρες… Η κλιματική αλλαγή μας έχει χτυπήσει την «πόρτα» και πέραν της περιβαλλοντικής καταστροφής προκαλεί και τεράστιο οικονομικό κόστος στο ελληνικό κράτος με την κυβέρνηση να κινείται με ρυθμούς χελώνας και να μη θωρακίζει τη χώρα κατάλληλα.

«Κλάφ’ τα Χαράλαμπε, κλάφ’ τα Άδωνι» – Βολές Ανδρουλάκη σε Γεωργιάδη για την υγεία

 


Πυρά κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας από την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ με την οποία σχολίαζε τις δηλώσεις του για την υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Γερμανία: Γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο

 


Μια γυναίκα μαχαίρωσε πολλούς ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο στην πόλη Ζίγκεν, στη δυτική Γερμανία, τραυματίζοντας πέντε από αυτούς, ανακοίνωσε απόψε η τοπική αστυνομία.

Η ύποπτη, που είναι ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη και δεν υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν ότι επρόκειτο για «τρομοκρατική επίθεση».

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή που άστεγη ναρκομανής κλέβει το αμαξίδιο ασθενή με Πάρκινσον – Τον σκότωσε στην προσπάθειά της να διαφύγει

 


Ένα τραγικό και συνάμα πρωτοφανές περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία, με μια άστεγη ναρκομανή να κλέβει το αναπηρικό αμαξίδιο ενός άνδρα και να τελικά να τον σκοτώνει. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία του Γκλόστερσαϊρ,

Ιράκ: 15 μαχητές του ΙΚ σκοτώθηκαν σε κοινή επιχείρηση αμερικανικών και ιρακινών δυνάμεων

 


Αμερικανικές και ιρακινές στρατιωτικές δυνάμεις διεξήγαγαν κοινή επιχείρηση κατά του Ισλαμικού Κράτους στο δυτικό Ιράκ, κατά την οποία σκότωσαν 15 μαχητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (U.S. Central Command ή CENTCOM).

Οι αθλητικές μεταδόσεις 31/8/2024

 


Τα τρία παιχνίδια (Λαμία-Ολυμπιακός, Άρης-Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός) με τα οποία ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League, oι κατατακτήριες δοκιμές σε Formula 1 και Moto GP, η δράση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και τα ματς από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Πλασματικά έτη: Γιατί μπήκε «φρένο» στον σχεδιασμό εξαγοράς 5ετίας για όλους – Ποιοι θα έχαναν με το νέο σύστημα

 


Στο «συρτάρι» του Υπουργείου Εργασίας μπαίνουν οι προτάσεις για την υιοθέτηση ενός νέου καθεστώτος εξαγοράς πλασματικού χρόνου ασφάλισης και θα παραμείνουν εκεί… μέχρι νεωτέρας.

ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή άνοδος τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιούλιο

 


Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς), με έτος βάσης 2015=100,0 και μήνα αναφοράς τον Ιούλιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2023, παρουσίασε αύξηση 0,1% έναντι μείωσης 8,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2023 με το 2022.

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ανακλήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού, ο οποίος αποδέχθηκε συμφωνία περί ομολογίας ενοχής

 


Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες ανακάλεσε χθες Παρασκευή την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ενός εκ των δύο γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο από υπερβολική δόση κεταμίνης του ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Παύλος Πολάκης: «Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

 


Ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, φαίνεται να διατηρεί τη θέση του υπέρ της αλλαγής πορείας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε από την ανάρτησή του τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στη δημοσίευσή του, ο κ. Πολάκης τονίζει ότι «ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Οι αθλητικές εφημερίδες 31/8/2024

 


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις αθλητικές εφημερίδες, σήμερα 31/8/2024.

Χαλκίδα: Νέο τροχαίο στο κέντρο της πόλης – Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του κι έπεσε πάνω σε δέντρο – Ένας τραυματίας

 


Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης αυτή τη φορά.

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 31 Αυγούστου: Παρθένοι, βρίσκεστε σε ένα νέο σταυροδρόμι

 


Τι θα συμβεί σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Οι οικονομικές εφημερίδες 31/8/2024

 


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις οικονομικές εφημερίδες, σήμερα 31/8/2024.

Με «φρέσκα» C-130 η Πολεμική Αεροπορία στην Ινδία

 


Με δύο «φρέσκα» C-130 και 4 F-16 Block 52+ adv. μετέβησαν τα μέλη της αποστολής της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ινδία, προκειμένου να μετάσχουν στην μεγάλη άσκηση «Tarang Shakti 24». Ένα νέο ιδιαίτερα ευχάριστο, σε ό,τι αφορά τις οροφές του ελληνικού μεταγωγικού στόλου.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Αυγούστου

 


Σάββατο 31 Αυγούστου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι η Ανάμνηση της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της υπεραγίας Θεοτόκου και οι εν Νικομηδεία άγιοι μάρτυρες είναι το γεγονός που τιμάται σήμερα, 31 Αυγούστου, από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Κατάθεση Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/8/2024


 Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα από τις πολιτικές εφημερίδες, σήμερα 31/8/2024.

Ανακαλύφθηκε πέτρα δαχτυλιδιού που απεικονίζει τη θεά Αθηνά σε αρχαία πόλη που ίδρυσαν Έλληνες

 


Στην αρχαία πόλη της Τρωάδας, στην Ασσό, στα Δαρδανέλλια, ανακαλύφθηκε η πέτρα ενός δαχτυλιδιού της εποχής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, στην οποία απεικονίζεται η θεά Αθηνά, προστάτιδα της Ασσού. Η πέτρα, ανακαλύφθηκε κοντά στις εγκαταστάσεις ξενοδοχείου.

Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ποιες περιοχές αναμένεται να επηρεαστούν το Σάββατο

 


Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 29-08-2024/12:00 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Σάββατο (31-08-24), επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Πατέρας χτύπησε άγρια την ανήλικη κόρη του

 


Ένα άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Χαλκίδα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 21:00 για άγνωστο λόγο ο πατέρας άρχισε να χτυπά το ανήλικο παιδί του μπροστά στα μάτια της μάνας.

Εύβοια: Φωτιά στα Στύρα – Άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

 


Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Αυγούστου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα evima.gr η φωτιά προκλήθηκε από κολώνα της ΔΕΗ στα Στύρα του Δήμου Καρύστου.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν έχεις κοφτερή ματιά θα βρεις την λάμπα σε 6 δευτερόλεπτα

 


Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε δεινοσαύρους. Κάπου βρίσκεται μία λάμπα. Μπορείτε να την εντοπίσετε μέσα σε 6 δευτερόλεπτα;

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

 


Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Γεγονότα

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Χριστίνα Γκέντζου

 


Η Χριστίνα Γκέντζου σημείωσε μια ιστορική επιτυχία, κατακτώντας το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων, ανοίγοντας έτσι τον λογαριασμό για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι τοποθετώντας την Ελλάδα στον πίνακα των μεταλλίων.

Η Ελβετία εξετάζει να εγκαταλείψει την ουδετερότητα για χάρη του Πούτιν και του εμπορίου όπλων

 


Η κυβέρνηση της Ελβετίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ουδέτερη στάση που τηρεί από το 1815, λόγω της απειλής του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και του κέρδους που χάνει από το εμπόριο όπλων.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Γυναικοκτόνος απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και τού μαζεύουν χρήματα – Ζητά να εκτελεστεί το συντομότερο δυνατόν

 


Μια τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να εκτελεστεί ένας θανατοποινίτης γυναικοκτόνος, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές για τα εγκλήματα που διέπραξε.

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στην παραλιακή με βαρύ οπλισμό σε τζιπ


Στη σύλληψη δύο υπηκόων Τουρκίας οδήγησε ο τυχαίος αστυνομικός έλεγχος ενός πολυτελούς τζιπ, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Αυτό καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε έναν 43χρονο κι έναν 45χρονο που αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τον νόμο περί όπλων.

Πρόκληση Ερντογάν: Αδαής όποιος νομίζει ότι θα περιορίσουμε τα σύνορά μας

 


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την επέτειο από τη νίκη της Τουρκίας εις βάρος των Ελλήνων το 1922, αναφέρθηκε στις μελλοντικές φιλοδοξίες της Τουρκίας, τα σύνορα και την επιρροή που θα ήθελε να έχει.

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: Τι προβλέπει ο νόμος για τους πολίτες σε ρόλο αστυνομικού

 


Με την υπόθεση του 35χρονου που αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα σε παραλία της Σαλαμίνας να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, έχει ανοίξει συζήτηση για το κατά πόσο ένας πολίτης μπορεί να αναλάβει το ρόλο του αστυνομικού.

Παναθηναϊκός – Λανς 2-0: Ανατροπή και πρόκριση μπροστά σε 60.000 οπαδούς

 


Με τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του, τον Πελίστρι και τον Τετέ δηλαδή, να σκοράρουν στο 62′ και στο 85′, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τη Λανς, ανέτρεψε το 2-1, με το οποίο είχε ηττηθεί στη Γαλλία, και προκρίθηκε στη League Phase του Europa Conference League.

Ρωσική επίθεση σε παιδική χαρά στο Χάρκοβο: Ένα 14χρονο παιδί μεταξύ των έξι νεκρών – Δείτε βίντεο

 


Μια ρωσική τηλεκατευθυνόμενη βόμβα έπληξε μια πολυκατοικία και μια παιδική χαρά στο Χάρκοβο, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 55, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Μετατίθεται ο ύπαρχος του πλοίου μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτώς για στρίμωγμα στο γκαράζ


 Μετατίθεται ο ύπαρχος του πλοίου στο οποίο επέβαινε η Μυρτώ της Πάρου, η οποία, όπως έκανε γνωστό η μητέρα της, κατέληξε στριμωγμένη στο γκαράζ, καθώς το πλήρωμα αγνόησε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Επελαύνει η κακοκαιρία: «Τα δύσκολα για την Αττική είναι μπροστά, πιο επικίνδυνος καιρός το Σάββατο» – Η πρόβλεψη Κολυδά

 


Δεν έχουν περάσει ακόμη τα δύσκολα με την «ψυχρή λίμνη» να δείχνει τα δόντια της στην Αττική το Σάββατο 31/8 και τον Θοδωρή Κολυδά να τονίζει στην πρόγνωσή του για τον καιρό πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα ξεσπάσουν σε δύο κύματα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό

 


Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας κήρυξε τον Βόλο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα μετά την εμφάνιση νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Συγκεκριμένα με σημερινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, αποφασίζεται η κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής

Τραγωδία στην Εύβοια: Ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο, είχα χάσει τον πατέρα του πριν από λίγες ημέρες

 


Δύο νεαρά παιδιά από την Εύβοια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάμψακο Χαλκίδας. Η σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με φορτηγό είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τόσο του 20χρονου οδηγού όσο και της άτυχης κοπέλας που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Κλιντ Ίστγουντ: Η νέα ταινία του με τίτλο «Juror No. 2» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

 


Στα 94 του χρόνια, ο Κλιντ Ίστγουντ έχει διανύσει μία θρυλική καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος. Η νέα ταινία του με τίτλο «Juror No. 2» λέγεται ότι θα είναι η τελευταία του δουλειά ως κινηματογραφιστής και ίσως αποτελέσει το επιστέγασμα μιας μακράς και διακεκριμένης πορείας.

«Αγάπη είναι ν ’αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει»

 


Ο σύγχρονος κόσμος της τέχνης του μπαλέτου συναντά τη ροκ εκδοχή του, με μια παραγωγή που συνδυάζει δύο κατευθύνσεις.

Το κλασικό μέρος του χορού μπλέκεται αρμονικά με το κλασικό μέρος της συμφωνικής ορχήστρας με ροκ καταβολές και φόρμες, υπό το γενικό τίτλο “Blind Forgiveness”.

Η κωμικός Νίκι Γκλέιζερ θα παρουσιάσει την 82η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών

 


Η κωμικός Νίκι Γκλέιζερ (Nikki Glaser), η οποία ξεχώρισε στο «The Roast Of Tom Brady», θα βρεθεί στο «τιμόνι» της παρουσίασης της 82ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.