Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Βίντεο που σοκάρει: Η στιγμή που άστεγη ναρκομανής κλέβει το αμαξίδιο ασθενή με Πάρκινσον – Τον σκότωσε στην προσπάθειά της να διαφύγει

 


Ένα τραγικό και συνάμα πρωτοφανές περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία, με μια άστεγη ναρκομανή να κλέβει το αναπηρικό αμαξίδιο ενός άνδρα και να τελικά να τον σκοτώνει. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία του Γκλόστερσαϊρ, φαίνεται η έφοδος από τα όργανα της τάξης στο σπίτι της γυναίκας την οποία μετά από ένα σύντομο διάλογο συλλαμβάνουν για τη δολοφονία του 63χρονου που έπασχε από Πάρκινσον.

ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ

Του έκλεψε το αμαξίδιο

Πρόκειται για μια υπόθεση που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο, με την τοπική αστυνομία να έχει στα χέρια της το συγκεκριμένο υλικό. Στη συνέχεια του βίντεο, φαίνεται η 41χρονη γυναίκα που είναι άστεγη και ναρκομανής να είναι στο κάθισμα του αμαξιδίου μαζί με το θύμα. Καθώς φτάνουν μπροστά στο ΑΤΜ ενός καταστήματος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο άνδρας βγάζει την κάρτα του και την τοποθετεί στο μηχάνημα για να βγάλει λεφτά. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα σηκώνεται από το κάθισμα και περιμένει από δίπλα, τρίβοντας τα χέρια της για να ζεσταθεί, ενώ έχει καλυμμένο το πρόσωπό της από το λαιμό μέχρι τη μύτη.

ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ

Καθώς περιμένει, η 41χρονη φαίνεται στο βίντεο να αδημονεί, ενώ ο άνδρας σηκώνεται όρθιος για να μπορέσει να ολοκληρώσει τη συναλλαγή. Την ώρα εκείνη, η γυναίκα μπαίνει στη θέση του οδηγού και προσπαθεί να διαφύγει με το όχημα. Ο άνδρας αντιλαμβάνεται τι πάει να γίνει και αρπάζεται δύσκολα από την άκρη του αμαξιδίου. Η 41 δεν συγκινείται και συνεχίζει την πορεία της με το αμαξίδιο, φεύγοντας από το πλάνο. Στη συνέχεια από μια άλλη κάμερα παρακολούθησης, η 41 φαίνεται να είναι πλέον μόνη στο αμαξίδιο. Τελικά, το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα πάρκο.

ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ

Τελικά, εξέπνευσε

Κι αυτό, γιατί λίγο πριν είχε καταφέρει να ρίξει τον 63χρονο από το όχημα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 63χρονος ασθενής του Πάρκινσον έμεινε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι και τον Ιούνιο, οπότε και έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Στο δικαστήριο, η 41χρονη δήλωσε ένοχη και τελικά καταδικάστηκε σε 6,5 χρόνια φυλάκισης για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας».

Δείτε το σχετικό βίντεο

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου