Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή έπειτα από τροχαίο – Τον χτύπησε αυτοκίνητο που συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα

 


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ευρεία επιχείρηση για τη σύλληψη του οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα ταχύτητας στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας, συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσικλέτα, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στον μοτοσικλετιστή. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος, χωρίς να παράσχει καμία βοήθεια στο θύμα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, η κατάσταση του τραυματία είναι κρίσιμη, με τους γιατρούς να ανησυχούν ότι ενδέχεται να χάσει το ένα του πόδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής, ακόμη και ανήλικοι, συμμετέχουν σε παράνομους αγώνες αυτοκινήτων στον κεντρικό δρόμο του Λιβαδιού Ρόπα. Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες με αυξημένη δύναμη για τον εντοπισμό του δράστη ή των εμπλεκομένων.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, σε έναν δρόμο που είναι γνωστός για την επικινδυνότητά του και τον ανεπαρκή φωτισμό. Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου