Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τραγωδία στην Ουαλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες έπειτα από σύγκρουση τρένων – Έρευνα από τις Αρχές – ΦΩΤΟ

 


Τραγωδία στην Ουαλία τα ξημερώματα της Τρίτης (22/10) με έναν νεκρό και 15 τραυματίες έπειτα από σύγκρουση δύο τρένων στην ευρύτερη περιοχή της Cambria.

Σύμφωνα με τις Αρχές,  η σύγκρουση συνέβη στη γραμμή μεταξύ Machynlleth και Caersws, οδηγώντας σε πλήρες κλείσιμο της γραμμής, αλλά και του αυτοκινητόδρομου.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο της ακτοφυλακής. Οι πυροσβέστες και οι παραϊατρικοί συνεργάστηκαν με την αστυνομία Dyfed-Powys και τη βρετανική αστυνομία μεταφορών, η οποία ηγείται της έρευνας για το περιστατικό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε ότι η σύγκρουση σημειώθηκε με «χαμηλή ταχύτητα».

Σε κοινή δήλωσή τους, η Network Rail και η Transport for Wales (TfW) ανέφεραν: «Η σιδηροδρομική εταιρεία Network Rail και η Transport for Wales (TfW), η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση των δρομολογίων, δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση: Κύρια προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας». Οι φορείς επιβεβαίωσαν ότι η γραμμή παραμένει κλειστή και ότι ο κεντρικός δρόμος A470 στο Talerddig είναι επίσης κλειστός, με την αστυνομία του Dyfed-Powys να συμβουλεύει τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου