Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Φρίκη στη Φλώρινα: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

 


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα τριών ετών είχε χάσει τον γιο και τη σύζυγό του.

Το ζώο ονομαζόταν «Μπλάνκο» και ανήκε στον 72χρονο Αποστόλη Βλάχο που ζει στο Μανιάκι. Η εκπομπή «Open Τώρα» ανέφερε ότι το σκυλί βρέθηκε πεταμένο στο δρόμο και φέρεται να το βασάνισαν προτού το σκοτώσουν.

Συγγενής του κ. Βλάχου μίλησε στην εκπομπή και είπε πως «κάθε πρωί τον έβγαζε βόλτα, περνούσε από το νεκροταφείο, πήγαιναν στο βουνό κι επέστρεφαν σπίτι. Εκείνη τη μέρα γυρνώντας είχε τραπέζι με κάτι συγγενείς, το σκυλί ήταν στην αυλή κι έφυγε χωρίς να το πάρουν χαμπάρι».

«Τον έψαξε γυρνώντας το χωριό και τον βρήκε σε μια χαράδρα πίσω από το οικόπεδό μας στο βουνό, μπροστά στο δρόμο. Έπαθε σοκ και πήρε τον ανιψιό του τηλέφωνο για βοήθεια, φώναξαν την αστυνομία» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί είχε ακατάσχετη αιμορραγία και πιθανώς η ζωή του αφαιρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου εντοπίστηκε. Επίσης, επειδή το Μανιάκι είναι κλειστή κοινωνία, οι σκέψεις στρέφονται σε ορισμένα πρόσωπα και επικρατεί αναστάτωση, καθώς αρκετοί ντόπιοι κατέχουν κατοικίδια.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής χαρακτήρισε «αποτρόπαιο» το έγκλημα, ζητώντας από τον κόσμο να μιλήσει, τονίζοντας μάλιστα ότι τώρα έγινε σε ζώο, αλλά στο μέλλον μπορεί άνθρωπος να πέσει θύμα του δράστη.

«Μπορεί να συμβεί και σε παιδί… Μιλήστε! Για να ενήργησε έτσι, μπορεί να χτυπήσει ξανά και τότε θα είναι αργά» είπε μιλώντας στο «Open Τώρα».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου