Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Περισσότεροι από 20 δικηγόροι αρνήθηκαν να εκπροσωπήσουν τον δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής

 


Πάνω από 20 δικηγόροι αρνήθηκαν να εκπροσωπήσουν τον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά Ηλείας, ο οποίος αφού την σκότωσε με τόσο βίαιο τρόπο, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου παράτησε το πτώμα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, συνολικά 22 δικηγόροι από τον τοπικό σύλλογο αρνήθηκαν την εκπροσώπηση του 37χρονου. Έπειτα από σχετικές ενέργειες του δικηγορικού συλλόγου Πύργου, διορίστηκε δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει αύριο τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, παραμένει ακόμη άγνωστο πού θα απολογηθεί, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Έκαψαν το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής, την ώρα της κηδείας της

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κατάσταση στην Μυρτιά Ηλείας, μετά την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής. Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν φόβοι για βεντέτα ανάμεσα στην οικογένεια της Βασιλικής και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, καθώς το λυόμενο που διέμενε ο δράστης έγινε παρανάλωμα του πυρός χθες, την στιγμή που κηδευόταν η 11χρονη, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα αγνώστων ατόμων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως μια πράξη αντεκδίκησης για την στυγερή δολοφονία και την απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δε βρισκόταν την ώρα του εμπρησμού στο παράπηγμα.

Ξεχειλίζει η οργή

Από την στιγμή που η δολοφονία της μικρής Βασιλικής έγινε γνωστή, οι συγγενείς της δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους, όπως φάνηκε και χθες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου Ηλείας, όπου την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί, επικράτησε μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής και συγγενείς της 11χρονης, έτρεξαν μαζικά προς το όχημα προκειμένου να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της μικρής Βασιλικής. Ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Τότε, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους ίδιους και των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον 37χρονο από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ωστόσο και πάλι, δεν κατάφεραν να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, ο οποίος αργότερα έφτασε μαζί με τον δράστη στο Αστυνομικό Μέγαρο της περιοχής, και άσκησε δίωξη για δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα βιασμού.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου