Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Άνω Λιόσια: Δίωξη για πλημμελήματα στον 57χρονο – Δεν έδειξε εγκληματική ενέργεια η νεκροψία

 


Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 57χρονος ο οποίος έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού του, στα Άνω Λιόσια. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιωπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές και της παράνομης οπλοκατοχής.

Τι είπε ο ίδιος και τι προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 57χρονο.

Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε χρήματα για να θάψει τον πατέρα του, ο οποίος, όπως υποστήριξε, είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και τον έκαψε διότι είχε γεμίσει σκουλήκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και περίπου έναν μήνα και όχι από τον Φεβρουαρίου.

Intime News

Τα φρικιαστικά ευρήματα

Να θυμίσουμε πως όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό όχι απλά απανθρακωμένη, αλλά και διαμελισμένη.

Κάποια μέλη ήταν σε άλλα σημεία της αυλής. Δεν είναι σαφές εάν είχε τεμαχιστεί το πτώμα ή λόγω της προχωρημένης σήψης, κάποια μέλη αποκολλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

Τι λένε οι γείτονες

Συγκεχυμένες είναι εν τω μεταξύ οι μαρτυρίες των γειτόνων σχετικά με τον γιο. Άλλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, ο οποίος φρόντιζε επί 24 ώρες το 24ωρο τον πατέρα του.

Άλλοι σημείωσαν πως αντιμετώπιζε πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που κατήγγειλαν περιστατικά ενδο-οικογενειακής βίας.

Ο 57χρονος φέρεται να ήταν άνεργος και να είχε χάσει το σπίτι του. Διερευνάται κατά πόσο η απόφασή του να μην αποκαλύψει τον θάνατο του πατέρα του οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχε χρήματα για την κηδεία, όπως υποστήριξε, ή ήταν μία προσπάθεια να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου