Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Κατερίνα Μπατζελή στην «Ν»: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέο αρχηγό

 


Για τις εσωτερικές «αναταράξεις» που επικρατούν στο ΠΑΣΟΚ μετά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών μίλησε η Κατερίνα Μπατζελή καλεσμένη στην εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Μεταξύ άλλων, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε το κύμα αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Αναμενόμενο να δημιουργηθεί πολιτικός ισχυρός διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ»

Αναφορικά με τις αμφισβητήσεις στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη η Κατερίνα Μπατζελή σχολίασε ότι «ήταν αναμενόμενο, να δημιουργηθεί ένας πολιτικός ισχυρός διάλογος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, για τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθεί στο μέλλον και θα διευρύνει την κοινωνική και πολιτική βάση».

«Απέτυχαν και οι δύο στόχοι που έθεσε το ΠΑΣΟΚ»

Στη συνέχεια ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ έθεσε δυο προτεραιότητες. Η πρώτη προτεραιότητα που έθεσε και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν να είναι στη δεύτερη θέση και η δεύτερη προτεραιότητα είναι ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να μην ισχυροποιηθεί η ακροδεξιά. Δεν ποσοτικοποιήσε το αποτέλεσμα του, έβαλε πολιτικούς ποιοτικούς στόχους της σύγχρονης κοινωνίας, απέτυχαν και οι δύο».

«Με ένα 12% σε τρία χρόνια δεν γίνεσαι Κυβέρνηση»

Τέλος το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «ο Αρχηγός φέρει μια πολύ μεγάλη ευθύνη» προσθέτοντας ότι «με ένα 12% σε τρία χρόνια δεν γίνεσαι Κυβέρνηση».

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει ένα πολύ μεγάλο άλμα, να προσδιορίσει τις πολιτικές θέσεις με όλα τα ευρωπαϊκά δεδομένα», «χρειάζεται νέο πολιτικό πλαίσιο και ναι νέο αρχηγό», κατέληξε.

naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου