Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου: Κριοί, πείτε πώς αισθάνεστε

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Φροντίστε να πείτε πώς αισθάνεστε. Μπορεί να νιώσετε πιο άνετα εάν α μοιραστείτε την πιο ευάλωτη φύση σας χωρίς να λογοκρίνετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καταλάβετε ότι αυτό που λέτε έχει σημασία και μετράει. Ό,τι λέμε επηρεάζει τους γύρω μας. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε συζητήσεις που ενδεχομένως να σας κάνουν να καταλάβετε την εσωτερική πραγματικότητα του άλλου.

Ταύρος

Ο εγωισμός λαχταρά την άμεση ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε: “Πώς μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επεκτείνει την επίγνωσή σας πέρα από τις τρέχουσες συνθήκες;”. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αναλάβουμε προληπτική δράση στη ζωή μας και υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε κάνει όσα περισσότερα μπορούμε.

Δίδυμοι

Συχνά παλεύετε με το μυαλό και την καρδιά σας, όμως αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πιστέψετε στη δύναμη της διαίσθησής σας, καθώς αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε πόρτες που ήταν πάντα εκεί. Απλά έπρεπε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε μέρη που μπορούν να σας δώσουν δημιουργική έμπνευση, η οποία μπορεί να αλλάξει τους στόχους σας. Χρειάζεται να αναρωτηθείτε: “Τι πρέπει να αφήσω πίσω μου που μπορεί να με βοηθήσει να ενισχύσω την εμπιστοσύνη μου στην διαίσθησή μου;”.

Καρκίνος

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να δείτε το όραμά σας να παίρνει σταθερή μορφή, τα ταλέντα σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δυναμική και κουράγιο. Έτσι θα παραμείνετε πιστοί στην σκέψη ότι το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σας για να φτιάξετε την ζωή που ονειρεύεστε. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες και να επιτρέψετε στον ανώτερο νου σας να σας δείξει ότι μπορείτε να βρείτε την πληρότητα σε όλα τα επίπεδα αρκεί να αφήσετε στην άκρη τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας.

Τα 5 ζώδια που θα δουν θετικές εξελίξεις στην σχέση τους έως τις 7 Ιουλίου

Λέων

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι υπάρχουν μοτίβα στη ζωή σας που επηρεάζουν σήμερα αποφάσεις τις οποίες δεν είχατε προσέξει ποτέ. Μπορείτε να έρθει ισχυρή συνειδητοποίηση που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να επουλώσετε παλιές πληγές, γεγονός που μπορεί να σας ανοίξει μια νέα προοπτική ζωής. Να είστε ανοιχτοί σε εσωτερικές μεταμορφώσεις που μπορούν να σας υποστηρίξουν να συνειδητοποιήσετε περισσότερο το δυναμικό σας.

Παρθένος

Αυτή είναι μια επεκτατική στιγμή για να αφήσετε πίσω σας οποιεσδήποτε αμφιβολίες και ανησυχίες σχετικά με το πού κατευθύνεστε. Δώστε προσοχή στις λεπτές ενδείξεις για το ποια νιώθετε ότι θα μπορούσαν να είναι τα επόμενα βήματά σας, καθώς έχετε αυξημένη επίγνωση της διαίσθησής σας. Ο ανώτερος νους σας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει σε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ότι ζείτε μια ζωή με σκοπό. Αυτό θα σας υποστηρίξει να αναπτύξετε μία νοοτροπία εξερεύνησης.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας τραβάνε προς διάφορες κατευθύνσεις και να μπαίνετε στον πειρασμό να αναλάβετε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εστιάσετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που αποδίδουν για εσάς. Ανοίξτε τον εαυτό σας για να πειραματιστείτε με διαφορετικά έργα. Είναι μια ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε τι αισθάνεστε ότι σας ικανοποιεί. Φανταστείτε να συμβουλεύετε έναν στενό φίλο που αγωνίζεται να ακούσει τις επιθυμίες της καρδιάς του. Ποια καθοδήγηση θα προσφέρατε;

Σκορπιός

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να θυμηθείτε ότι κάθε συναίσθημα είναι μια ιστορία και ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο πώς αισθάνεστε. Δεν χρειάζεται να κρίνετε τον εαυτό σας κατά τη διαδικασία κατανόησης των συναισθημάτων σας, καθώς σας βοηθούν να επουλώσετε πληγές που είχατε θάψει. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθαρίσετε τα συναισθήματά σας, να απελευθερώσετε την εσωτερική ένταση και να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα των βιωμένων εμπειριών σας.

Τοξότης

Το σύμπαν σας ζητά να εξασκηθείτε στο να είστε ανοιχτοί να λαμβάνετε και να συνεισφέρετε θετικά στον κόσμο και στις ζωές των άλλων. Όταν είστε ανοιχτοί στη λήψη των θετικών πραγμάτων, βρίσκεστε σε κατάσταση ροής. Αν αισθάνεστε αντίσταση, ίσως κάνετε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε πώς οι σχέσεις σας μπορεί να σας περιορίζουν από το να ακολουθήσετε πραγματικά τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Αν μπορούσατε να εκδηλώσετε σήμερα μια ειλικρινή επιθυμία, ποια θα ήταν αυτή; Πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτή η επιθυμία;

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να νιώσετε ανανεωμένη τη ζωτική σας δύναμη και να ανοίξετε τους εσωτερικούς συναισθηματικούς σας διαύλους για να κινηθεί αυτή η δύναμη. Όταν υπάρχουν καταπιεσμένα ή ανεπεξέργαστα συναισθήματα, μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα. Ελέγξτε το σώμα σας και εντοπίστε πού νιώθετε τη μεγαλύτερη ένταση. Εξασκηθείτε σε ασκήσεις και στοχεύστε στις περιοχές που νιώθετε την μεγαλύτερη ένταση, καθώς μπορείτε να βιώσετε απελευθέρωση.

Υδροχόος

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να εξασκηθείτε στην παρουσία και να απελευθερώσετε τις υπερβολικές σκέψεις που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από το να βυθιστείτε στη δημιουργική σας ενέργεια. Συνδεθείτε με τις αισθήσεις σας και αφεθείτε στην καθοδήγηση του σώματός σας. Αξιοποιήστε την αρχέγονη ενέργεια που σας προσγειώνει στο σώμα σας και ηρεμεί τη νοητική φλυαρία.

Ιχθύες

Εκτιμήστε αυτή τη στιγμή για να καλλιεργήσετε τη σύνδεσή σας με τη φαντασία σας, αυξάνοντας την επίγνωση των ανεκπλήρωτων αναγκών και επιθυμιών σας. Η καθημερινή ρουτίνα μπορεί να μας αποσυνδέσει από τη δύναμη και τη σοφία της φαντασίας μας. Η φαντασία εμπνέει τη δημιουργικότητα, επιτρέποντας νέες εκφράσεις του αυθεντικού σας εαυτού και επανασυνδέοντάς σας με το εσωτερικό σας παιδί. Για παράδειγμα, αν σας έρθει στο μυαλό ένα όραμα, μια εικόνα ή μια ιστορία, σκεφτείτε να της δώσετε μια δημιουργική μορφή, μέσω της ζωγραφικής, του χορού, της αφήγησης μίας ιστορίας, της συγγραφής ή της υποκριτικής.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου