Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου: Καρκίνοι, το πεπρωμένο σας είναι στα χέρια σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να καταλάβετε πώς έχετε ενσωματώσει συναισθηματικά ανθυγιεινές συνήθειες και μοτίβα. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχει φύγει ο καπνός και τώρα μπορείτε να δείτε πώς αυτά τα μοτίβα έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να δημιουργήσετε νέες συνήθειες που υποστηρίζουν την πρόοδό σας και τον δρόμο σας προς τα μελλοντικά οράματα σας.

Ταύρος

Εκφράστε το πώς αισθάνεστε μέσα από τη δημιουργικότητα, την χαλάρωση ή την εξερεύνηση διαφορετικών τοπίων. Αν τελευταία δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε τις αλλαγές, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να δείτε το θαύμα στην παροδικότητα της ζωής.

Μπορείτε να αναρωτηθείτε: «Ποια είναι τρία πράγματα για τα οποία είστε πιο ευγνώμονες;» ή «Ποιες πρόσφατες εμπειρίες μπορείτε να αποδεχτείτε χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να αλλάξετε τις συνθήκες;» ή «Πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε τη ζωή για να εγκαταλείψετε τις άκαμπτες ή σταθερές προσδοκίες για τα αποτελέσματα;».

Δίδυμοι

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε ότι έχετε το κουράγιο να δεσμευτείτε στους στόχους σας με όλη σας την καρδιά. Έχετε την ενέργεια να αφιερώσετε το χρόνο σας στην εκπλήρωση των στόχων σας, καθώς γνωρίζετε τι χρειάζεται για να φτάσετε στον επιθυμητό προορισμό σας.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε πώς οι μικροί, καθημερινοί σας στόχοι μπορούν να υποστηρίξουν το όραμά σας. Εφόσον δεν σκέφτεστε υπερβολικά τα βήματά σας και δεν δημιουργείτε μη ρεαλιστικές προσδοκίες, θα απολαύσετε το ταξίδι της δικής σας ζωής με μεγαλύτερη ευκολία και διαφάνεια.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ευκαιρία να έρθει σε εσάς, καθώς το πεπρωμένο σας είναι στα χέρια σας.

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μεγιστοποιήσετε αυτό που η καρδιά σας καλείται να κάνει. Παράλληλα αφήνετε παλιές λύσεις για να ανακαλύψετε νέες που θα μπορούσαν να φέρουν επαναστατικές αλλαγές στις υπάρχουσες προκλήσεις.

Λέων

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να στηριχτείτε στις τελετουργίες σας που σας κάνουν να νιώθετε ότι τρέφεστε και αναπτύσσεστε. Μπορεί επίσης να δυσκολεύεστε περισσότερο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λέξεις ή να τα ξεχωρίσετε.

Το συναισθηματικό φάσμα είναι πολύπλοκο, διαφοροποιημένο και συχνά δύσκολο να το αντιληφθείτε. Ωστόσο, όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αισθάνεται ό,τι έρχεται στην επιφάνεια και να καλωσορίζει τα βάθη του συναισθήματός του, μπορούμε να δούμε την ιστορία που «ζωγραφίζεται» ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Παρθένος

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να δουλέψετε πάνω σε δυσλειτουργικές νοοτροπίες που μπορεί να έχετε. Μπορεί να είστε πιο επικριτικοί με τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είστε θύμα.

Δημιουργήστε έναν υγιή χώρο μεταξύ αυτού που είστε και των πράξεών σας. Οι πράξεις σας δεν καθορίζουν την ταυτότητά σας. Ωστόσο, οι πράξεις μας δείχνουν ποιες αξίες και ασυνείδητες συμπεριφορές πρέπει να προσαρμοστούν.

Ζυγός

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να καταλάβετε πώς μπορείτε να εξορθολογήσετε την εργασία σας με απλότητα και ευκολία. Όλοι έχουμε τα δικά μας συστήματα που μας υποστηρίζουν στην επίτευξη των προσωπικών μας στόχων.

Για παράδειγμα, ο τρόπος με τον οποίο κάποιος σχεδιάζει τις καθημερινές του εργασίες και τους στόχους του μπορεί να διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο το κάνετε εσείς.

Μπορεί να αναρωτηθείτε: «Ποια ώρα της ημέρας εργάζομαι πιο αποτελεσματικά;» ή «Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που να με υποστηρίζει να εργάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;» ή «Όταν χάνω τον ενθουσιασμό να προχωρήσω προς τους στόχους μου, τι θα μου έλεγε ο μελλοντικός μου εαυτός;».

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συν-δημιουργήσετε με άλλους που μοιράζονται το όραμά σας. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε τι επιθυμείτε και να έχετε κατακτήσει τη διαδικασία προτού συνεργαστείτε με κάποιον ή συμβάλλετε στους στόχους άλλων ανθρώπων.

Μπορείτε να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας με έναν νέο τρόπο μέσα από την κοινότητά σας, καθώς είναι πιθανό να πάρετε γνώσεις από άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στους στόχους των άλλων, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στις επιθυμίες σας και διατηρώντας την ακεραιότητά σας;

Τοξότης

Καθορίστε τι σημαίνει περιπέτεια για εσάς και τι θέλετε να νιώσετε. Το να ξεκινήσετε μια περιπέτεια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταξιδέψετε μακριά. Μπορείτε να ζήσετε μια περιπέτεια ακριβώς εκεί που βρίσκεστε.

Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας, κοιτάξτε το περιβάλλον σας με νέο τρόπο και παίξτε με τα θαύματα που βλέπετε. Σκεφτείτε το σημερινό σας περιβάλλον. Πώς μπορείτε να το δείτε με νέα μάτια και να ενεργοποιήσετε τις αισθήσεις σας για να ανακαλύψετε νέα θαύματα;

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστείτε το παρελθόν και να καταγράψετε ποιες αλλαγές ήταν οι πιο καθοριστικές για τη ζωή σας. Θα δείτε ότι έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε σε κάθε εμπειρία.

Επιπλέον, αν αισθάνεστε ότι έχετε περάσει πολλές αλλαγές πρόσφατα, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσετε πρακτικές που απευθύνονται στον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πόδια σας στο έδαφος. Κατά τη διάρκεια σημαντικών αλλαγών, σε ποιες προσωπικές δυνάμεις ή πόρους βασιστήκατε περισσότερο;

Υδροχόος

Εσείς είστε ο αρχιτέκτονας της ζωής σας και μπορείτε να συν-δημιουργήσετε το πώς θέλετε να αισθάνεστε και πώς θέλετε να διαμορφώνετε και να κατευθύνετε τις εμπειρίες σας.

Δημιουργήστε το όραμά σας στην καρδιά και το μυαλό σας και αρχίστε να το χτίζετε κάνοντας σταδιακά πρακτικά βήματα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε πώς οι πιο αληθινές σας επιθυμίες σας ωθούν προς την αποστολή σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές μπορεί να είναι.

Ιχθύες

Αντί να επικρίνετε υπερβολικά τον εαυτό σας, σκεφτείτε ποιες σκέψεις και εμπειρίες ενισχύουν τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις. Αυτή η απογοητευτική διαδικασία μπορεί να σας επιτρέψει να δείτε την πραγματικότητα των εμπειριών σας και να λάβετε συγκεκριμένα μέτρα για να κλείσετε βαθιές πληγές.

Ποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις εμπειρίες σας έγιναν πιο ξεκάθαρες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναστοχασμού; Πώς αυτές οι νέες γνώσεις αλλάζουν την οπτική σας για τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις τρέχουσες προκλήσεις;

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου