Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Απέβαλε σε τουαλέτα εστιατορίου, πέταξε το έμβρυο στη λεκάνη και πάτησε το καζανάκι

 


Αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κατηγορίες μπορεί να βρεθεί μια 20χρονη που απέβαλε σε τουαλέτα εστιατορίου, γιατί πέταξε το έμβρυο στη λεκάνη και στη συνέχεια πάτησε το καζανάκι, απομακρυνόμενη ατάραχη από το μαγαζί.

Το περιστατικό έγινε στην επιχείρηση Sophie’s Cuban Cuisine στην Fulton Street κοντά στην Gold Street του Μανχάταν και έγινε αντιληπτό από εργαζόμενους που κλήθηκαν να ξεβουλώσουν την τουαλέτα.

Πελάτες διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία και όταν οι υπάλληλοι τράβηξαν αυτό που μπλόκαρε τη λεκάνη, ανατρίχιασαν. Συγκεκριμένα, αντίκρισαν το νεκρό έμβρυο μέσα στον πλακούντα, ενώ υπήρχε ακόμη και ο ομφάλιος λώρος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, την προηγούμενη μέρα μια έγκυος πελάτισσα που έτρωγε στο μαγαζί, πήγε στην τουαλέτα για την ανάγκη της, αλλά απέβαλε και το ξεφορτώθηκε με τον παραπάνω τρόπο. Έπειτα, συνέχισε το γεύμα της κανονικά και έφυγε, σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων και δεν βρήκε «κάτι αφύσικο» στο σώμα του, όπως ανωμαλία ή ασθένεια.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εξετάζει τα επόμενα βήματα σε συνεννόηση με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, με τη σύλληψη της 20χρονης να μοιάζει μονόδρομος, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα κατηγορηθεί για κακούργημα.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου