Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

«Αφεντικό» με το «καλημέρα» στην Α1 ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να αποδείξει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι φέτος θα παίξει χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.
Ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι τυπικά γηπεδούχοι «πράσινοι» νίκησαν την ΑΕΚ με 89-68, δείχνοντας τη διαφορά που τους χωρίζει από το συγκρότημα με το οποίο, θεωρητικά, θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η Ένωση ήταν ανταγωνιστική μόνο στα πρώτο μισό του αγώνα αλλά αδυνατούσε να ελέγξει τον Τόμας, που με 26 πόντους στα πρώτα 30 λεπτά αποδείχθηκε «δήμιός» της.
Ο Φριντέτ πέτυχε 13 πόντους, 11 πόντους και 7 ασίστ, από 10 πόντους σημείωσαν Ράις και Ουάιλι, ενώ ο Καλάθης δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, μένοντας στους 3 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής αλλά δίνοντας 10 ασίστ.
Από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Κέντρικ με 18 πόντους, ο Κακλαμανάκης είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ διψήφιος (11π.) ήταν και ο Λάνγκφορντ.
Ο Παππάς αποβλήθηκε λίγα λεπτά αφού είχε μπει στο παρκέ στην τέταρτη περίοδο, αφού μετά το αντιαθλητικό φάουλ στον Λάνγκφορντ και 1:02΄΄ πριν τη λήξη χρεώθηκε με τεχνική ποινή, όταν πάτησε την πλάγια γραμμή κατά την επαναφορά της μπάλας.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου