Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Η Μάντσεστερ Σίτι ήδη σκέφτεται τη μετά Γκουαρντιόλα εποχή



Η Μάντσεστερ Σίτι ήδη σκέφτεται για το διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα, το συμβόλαιο του οποίου με τους «πολίτες» λήγει το 2021.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η διοίκηση της αγγλικής ομάδας πρόσφερε στον Ολλανδό Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα όπως ο Γκουαρντιόλα και πρώην τεχνικό της Φέγενορντ, την ευκαιρία να μπει στο σύλλογο, αρχικά με διευθυντικά καθήκοντα αλλά απώτερο στόχο την ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη Σίτι ως το 2021, όμως δεν έχει ακόμη καθίσει για να διαπραγματευτεί μια επέκταση με τη διοίκηση. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σχέδιο προβλέπει ότι ο πρώην Ολλανδός διεθνής, ο οποίος κατάκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ολλανδίας στον πάγκο της Φέγενορντ, θα ενταχθεί στο σύλλογο πριν από την πιθανή αναχώρηση του Γκουαρντιόλα.
Μεταξύ άλλων, ο Φαν Μπρόκχορστ γνωρίζει πολύ καλά τον εκτελεστικό πρόεδρο της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, καθώς και τον αθλητικό διευθυντή Τσίκι Μπεγκιριστάιν, από τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, όπου ο έπαιξε από το 2003 έως το 2007.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου