Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκησε τη Λαμία και βλέπει Βελιγράδι ο Ολυμπιακός



Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ολυμπιακό μετά τους δύο χαμένους βαθμούς στο ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 2-0 της Λαμίας στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πια το αυριανό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να δει αν θα παραμείνει μόνη στην κορυφή, ενώ στρέφει την προσοχή της στον αγώνα του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, την Τρίτη.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, παρότι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Σουντανί και Ελ Αραμπί, οι οποίοι όμως έμελλε να δώσουν τη λύση στην επανάληψη.
Το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε στο 61΄ ο Σουντανί ύστερα από απίθανο transition, στο οποίο η μπάλα έφτασε από τα χέρια του Σα στα δίχτυα της Λαμίας σε 13 δευτερόλεπτα, με τέσσερις πάσες.
Τη νίκη για το πειραϊκό συγκρότημα οριστικοποίησε ο Ελ Αραμπί στο 70΄, με εναέρια προβολή στη σέντρα του Κούτρη. Στο 63΄ ο Λοβέρα κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όταν αντικατέστησε τον Βαλμπουενά.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου