Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Μαριέττα Γιαννάκου: Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ του ΓΝΑ η βουλευτής της ΝΔ

 


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, μετά από πτώση.

Η κατάσταση της κυρίας Γιαννάκου είναι κρίσιμη και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ούτε να συμμετάσχει στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου.

Σημειώνεται ότι από το βήμα της βουλής κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετέφεραν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στην βουλευτή. Ο Κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιιστα ότι η κ. Γιαννάκου θα βγει νικήτρια και από αυτή τη δύσκολη μάχη. 

Περαστικά ευχήθηκε στην κ. Γιαννάκου και το ΚΚΕ, μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

«Περαστικά στη Μαριέττα Γιαννάκου, με την ευχή να βγει γερή και δυνατή και απ' αυτή την περιπέτεια της υγείας της» αναφέρει η ανάρτηση.

«Να κερδίσει και αυτή τη μάχη και να είναι σύντομα πάλι κοντά μας» εύχεται ολόψυχα στη Μαριέττα Γιαννάκου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Εύχομαι ολόψυχα στην αγαπητή φίλη Μαριέττα Γιαννάκου να κερδίσει και αυτή τη μάχη & να είναι σύντομα πάλι κοντά μας» έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μ. Βαρβιτσιώτης

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου